TUNÇ VE SEVİM AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Gazeteci Ramazan Tunç, Süreyya Sevim ile dünyaevine girdi.

Batman Yön Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ferit Tunç’un kardeşi, gazeteci Ramazan Tunç, Süreyya Sevim ile dünyaevine girdi.
 
Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gerçekleşen görkemli düğün töreni, renkli görüntülere sahne oldu. Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile yerel ve ulusal basın mensuplarının da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli, genç çiftin mutluluğunu paylaşmak üzere salonda yerini aldı.
Düğün öncesinde misafirleri kapıda karşılayan damadın ağabeyleri Ferit ve Hasan Tunç, ile gelinin babası Osman Sevim, tüm konuklarla yakından ilgilenerek ev sahipliğini üstlendi. Alkışlar eşliğinde salona giren Ramazan ve Süreyya çifti, ilk danslarıyla düğünün açılışını yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerinde halay, delilo ve çiftetelli gibi yöresel oyunlarla davetliler doyasıya eğlendi.
 
Tunç Ailesi’nden Teşekkür Mesajı
Tunç ailesi adına konuşan Ferit Tunç, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost, arkadaş, akraba ve misafirlere teşekkür ederek, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan sevincimizi bizimle paylaşan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.
Bizde Objektif Gazetesi  olarak, Süreyya ve Ramazan çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler