Batman Valisi okullarda incelemelerde bulundu
Batman Valisi Ahmet Deniz, merkez Petrol Mahallesinde bulunan Batman Yağmur Anaokulunu, Metin Bostancıoğlu Ortaokulu, Metin Bostancıoğlu İlköğretim Okulunu ve Petrol Anadolu Lisesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Okullarda incelemelerde bulunan Vali Deniz, sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi ve okullarda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Sınıfları gezerek, öğrencilere kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunan Deniz, öğrencilerle “Batman Her Yerde Okuyor” kampanyası kapsamında okuma saati etkinliğinde kitap okudu.
İlde eğitim-öğretim kalitesini artırmak ve başarı seviyesini yükseltmek için birçok projenin hayata geçirildiğini belirten Deniz, Batman’da eğitim çıtasını yükseltmek için el birliği içerisinde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.
Okullarda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelen Deniz, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi, kendilerine kitap hediye etti.
Deniz, “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar projesi, Batman Her Yerde Okuyor kampanyası gibi birçok çalışma yürütülüyor. Eğitim-öğretimin yanında ayrıca çocuklarımıza her fırsatta milli ve manevi değerlerimizi, ülkemizin birlik ve beraberliği, kardeşlik duygusu her fırsatta çocuklarımıza anlatmalısınız. Bizleri bir arada tutacak olan bu değerlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Öğrencilerle kuracağınız iletişim önemlidir, bunun yanında her fırsatta aile ziyaretlerini gerçekleştirelim. Çünkü ailelerle kuracağınız iletişim hem çocukların eğitimine hem de birlik ve beraberliğimize önemli katkılar sunacağına inanıyorum.” diye konuştu.
Petrol mahallesindeki okul ziyaretlerinin ardından Deniz, Mehmet Şimşek İmam Hatip Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan Necip Fazıl Kısakürek Kütüphanesinin açılışını yaptı.
Kütüphane açılışın ardından öğrencileri ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle ile bir süre sohbet ederek, kendilerini kitap hediye etti. (
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0211 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 03MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 04BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 05BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 06KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 07MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 08YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 09BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 10ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 11BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 12KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 13AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 14KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 15YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ




Henüz Yorum yok