Batmanlı gıda toptancıları bir arada
Batmanlı gıda toptancıları bir arada
Bir süre önce kurulan Batman Gıda Toptancılar Derneği resmi açılışını protokolün katılımıyla gerçekleştirdi.
Gültepe Kavşağı Eflatun Caddesi Tepe Plaza'daki Batman Gıda Toptancılar Derneği'nin açılışına Batman Valisi Hulusi ŞaBatman Gıda Toptancıları Derneği adına konuşan Dernek Başkanı Süleyman Emek, ''Gıda toptancılarının birlik ve beraberliği için bir araya gelerek güç birliği oluşturmak amacıyla bu derneği kurduk. Dernek olarak 81 aktif üyemiz bulunmakta, üye kayıtlarımız da devam etmektedir. Batman'da faaliyet gösteren ve üyemiz olan 140 şirketin amacı tüm gıdacıları kapsayan bir dernek hüviyetine bürünmek, yerel marketlerin faaliyetlerini daha kaliteli ve kurumsal bir yapıya dönüştürmektir. Şu andaki 61 bin metrekarelik alanda üyelerimiz mevcut yerleriyle yetersiz bir alanda hizmet vermektedir.
.jpg)
Aktif olan üyelerimizin bünyesinde 1100 personel 900 araç, 237 distribütörlük ile faaliyet yürütülmekte. Firmalarımıza günlük olarak 80 adet tır şehre giriş yapmakta.
Bundan dolayı ileriye dönük çok amaçlı modern bir Gıda Toptancıları Sitesine ihtiyaç duyulmakta. Bu konudaki çalışmalarımıza sayın Valimizin tensip ve himayesiyle yapılacak olan istişareler neticesinde kendisinin bize vereceği direktifler doğrultusunda adım atmaya ve Batmanımıza ciddi katkılar sunmaya hazırız'' dedi.hin, Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Dernek yönetimi ve üyeleri katıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 02KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 03MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 04YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 05BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 06ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 07BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 08KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 09AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 11YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ
- 12RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN
- 13İHH, YARDIMLARI 5 BİN AİLEYE ULAŞTIRACAK
- 14BATMAN’IN NÜFUSU 662 BİN 626’YA YÜKSELDİ
- 15Oduncu, “Bölge takımlarına yönelik ırkçı saldırılar meclis gündeminde”




Henüz Yorum yok