SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA
7020 sayılı kanun kapsamında borçlarını yapılandırıp peşin ödeme seçeneğini seçen ve son ödeme tarihi geçmiş olan işverenlere , 6183 sayılı kanunun 51 inci maddesine göre süre uzatımı sağlandı.
Bu kapsamda açıklamada bulunan Batman SGK İl Müdürü Alaettin ÖKTEN; borçlularımızın peşin ödemeleri gereken tutarın gecikme zammı ile birlikte 02 Ekim 2017 tarihine kadar uzatılmasının bir fırsat olduğunu aynı zamanda ‘’ Kurum rucüen alacakları’’ ile ilgili yapılandırılan borçları da kapsadığını belirtti.
Ayrıca 6736 sayılı yapılandırma kapsamında olup 2017 yılına ertelenmiş olan yapılandırma ödemelerinin de 6770 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamede değişiklik yapılmasına dair kanunun 28. Maddesi ile 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu Geçici 72. Madde eklenmesi ile 2016 yılı Aralık ayı priminin 30.10.2017 tarihinde , 2017 yılı ocak ayı priminin 30.11.2017 tarihine , 2017 yılı Şubat ayı priminin 31.12.2017 tarihine kadar ödeme yapılması gerektiğini hatırlatarak borçluların son ödeme tarihini kaçırmamaları konusunda bilgilendirdi.
Prim borcu bulunan işveren ve sigortalılarımızın borçlarını biran evvel gelip yatırmaları aksi takdirde kurum alacaklarımızın icra yoluyla satışı yapılarak tahsilatlarımızı gerçekleştireceğimizi önemle kamuoyuna duyurulur.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok