
YENİ HÜKÜMET KONAĞI’NIN İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI
Türkiye’de örnek bir model olması beklenen Devlet Mahallesi Projesinin en önemli ayağı olan Hükümet Konağı ihalesi tamamlandı, yeni hükümet konağı 365 Milyon Lira’ya mal olacak.
365 MİLYON LİRALIK DEV YATIRIM!
Bu proje, Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan Devlet Mahallesi Projesi’nin ilk adımı olacak. Amaç, ekonomik ömrünü tamamlamış kamu binalarını tek bir noktada toplayarak, vatandaşlara daha etkin ve verimli kamu hizmeti sunmak. Yaklaşık 1,5 yıl önce başlatılan çalışmalarla hayata geçirilecek bu proje, Batman’a modern bir görünüm kazandıracak.
YENİ VALİLİK BİNASININ İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI
Modern mimarisi ve geniş kullanım alanlarıyla dikkat çeken yeni Valilik Binası, Mart ayı içerisinde İl Özel İdaresi tarafından ihale edilmişti. Toplam 40 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek bina, 16 bin 325 metrekare kapalı alana sahip olacak ve 4 katlı olarak planlandı. Batman İl Özel İdaresi’nin kesinleşen ihale sonucuna göre yeni hükümet konağı inşaatı işi 365.490.000,00 Türk Lirası ile en düşük fiyatı veren METAG İnşaat A.Ş. + Nasıroğlu İnşaat A.Ş. İş Ortaklığında kaldı. Yüklenici firmanın yer teslimiyle beraber işe başlanması bekleniyor.
GÜLTEPE MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Öte yandan Gültepe Mahallesi sakinleri projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek “Gültepe Mahallesi Karabağ Parkı yanında bulunan arsada yapılması planlanan devlet mahallesi içerisinde yer alacak olan Valilik Hizmet Binası ilimize hayırlı olsun. Devlet mahallesinin ilk binası olacak olan Valilik hizmet binasının ilimize kazandırılmasında sunmuş oldukları desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Valimiz Sayın Ekrem Canalp ve Milletvekilimiz Sayın Ferhat Nasıroğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 02“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 03İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 04178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 05ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 06Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 07Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 08Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 09Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 10Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 11Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 12BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 13BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 14VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 15BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
Henüz Yorum yok