''STK'LAR VATANDAŞ VE DEVLET ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİNİ GÖRÜYOR''
''STK'LAR VATANDAŞ VE DEVLET ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİNİ GÖRÜYOR''
Batman Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda bilgilendirme eğitimi düzenledi. Batman'daki Dernek ve Sivil Toplum Örgütleriyle bir araya gelen Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Kemal Akkurt derneklerde yapılan son değişiklikleri paylaştı.
"BATMAN SİZİNLE BÜYÜDÜ"
Yüksek katılımın olduğu bilgilendirme toplantısında konuşan İl Müdürü Kemal Akkurt, STK ve derneklerin, Batman'ın sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlayan kuruluşlar olduğunu söyledi. Akkurt, "Valiliğimiz İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü himayesinde Dernekler Kanunu Mevzuatında yapılan değişiklikler, Dernek Projeleri, Kayıt Dışı Ekonomi ile Mücadele ve yeni DERBİS V2" versiyonunda yapılan yenilikler hakkında düzenlen bilgilendirme eğitimine için sizlerle bir aradayız.
Biz dernekler masası iken şimdi sizinle beraber büyüdük büyük Sivil toplum ailesi olduk. İl Müdürlüğü olarak daima beni ve Müdürlüğümüzde görev yapan diğer memur arkadaşlarımı kendinize yakın çalışma arkadaşı olarak bilmenizi isterim. İyi günde ve kötü günde siz değerli sivil toplum kuruşlarımız devlet ve vatandaş arasında köprü görevini yürütüyorsunuz. Sizin yapmış olduğunuz bütün çalışmalarınız çıkar ve menfaat için değil kamu yararı, çevrenize ve topluma fayda sağlamak içindir'' dedi. İlginin büyük olduğu bilgilendirme toplantısında STK ve dernekleri ilgilendiren sunumlar gerçekleştirilerek, STK ve dernek yetkililerine bilgiler aktarıldı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Güzellik Sektörü Sendika Çatısı Altında Güçleniyor
- 02Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 03ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 04YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 05ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 06ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 07YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 08BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 09Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 10ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 11SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 12EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 13BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 14ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 15BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR




Henüz Yorum yok