VERGİ BORCUNDA SON ÖDEME GÜNÜ 30 KASIM!
BELEDİYE VERGİ BORCUNDA SON ÖDEME GÜNÜ 30 KASIM!
Batman Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için birikmiş olan Su, Emlak, Çevre Temizlik ve ilan reklam vergilerini ödemeleri için hatırlatmada bulunurken, dönem taksidinin yapılandırma kapsamında olmadığı hatırlatıldı.
Belediyeden yapılan açıklamada şöyle denildi "213 sayılı Vergi Usul Kanunu, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu ve 6183 sayılı Amme Alacakları Kanunun uyarınca vatandaşların gecikme zammına maruz kalmaması için Emlak, Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV), İlan ve Reklam Vergilerinin son ödeme tarihinin 30 Kasım 2020 Pazartesi günü olduğunu duyuran belediye yetkilileri: “ Mükelleflerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için vergilerini zamanında ödemeleri gerekiyor. Pandemi nedeniyle halkımızın sıkıntı yaşadığını biliyoruz, Belediyemizin kasasına giren her kuruş Batman’a halkımıza hizmet olarak geri dönecektir” ifadelerinde bulundular.
Açıklamanın devamında "Vatandaşlarımızın ödemelerini son güne bırakmamaları, Covid-19 pandemisi nedeniyle yoğunluk yaşanmaması ve ödeme ofislerimizde yığılmaların önlenmesi amacıyla belediye tahsilat vezneleri, belediyemizin anlaşmalı olduğu PTT Bank, Vakıf Bank, Yapı Kredi, Ak Bank, Vakıf Katılım, Al Baraka, Türkiye Finans ve Kuveyt Türk gibi bankalar ile www.batman.bel.tr adlı internet sitesinden online olarak ödemelerini gerçekleştirler".
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 02FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 03BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 04TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 05TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 06HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
- 07YENİ ARAÇLAR, HİZMETTE YENİ KOLAYLIK
- 08Batman Medical Point’ten 8 Mart’ta kadın sağlığı farkındalık paneli
- 09BATI YAKASI İÇİN YENİ ULAŞIM HATTI
- 10TRAFO YATIRIMLARI HIZLANIYOR
- 112026 İKİNCİ DÖNEM HİBE BAŞVURULARI AÇILDI
- 12ANKARA’DA VEFA GECESİ
- 13YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ RADAR DÖNEMİ
- 14STM’LER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 15BAKAN YARDIMCISI EMİNOĞLU, VALİ CANALP’I ZİYARET ETTİ




Henüz Yorum yok