UN ÜRETİCİLERİ
Batman’daki un üreticileri: Un var paniğe gerek yok
Un arzına yönelik yazılı bir açıklama yapan Batman’daki un üreticileri, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin kendilerine verdiği destekler sayesinde fırıncılara destek olduklarını belirtti.
Fırıncılardan ihtiyaçları kadarıyla un almalarını isteyen üreticiler, fırıncıların fazla un stoku yapmamaları gerektiğini ifade etti. Unun olduğunu, bunun için paniğe gerek olmadığını vurgulayan üreticiler, desteklerinden ötürü Toprak Mahsulleri Ofisi’ne teşekkür etti.
Ülkenin zor bir süreçten geçtiği belirtilen açıklamada, “Batman un sanayicileri olarak artan maliyetlerden dolayı çok zor bir dönem geçiriyoruz. Buna istinaden bir araya gelip güncel son piyasa gelişmelerini konuştuk. Bu zorlu süreçte Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) bize vermiş olduğu desteklerle bizde fırıncılarımıza destek olmaya devam ediyoruz.” denildi.
Fırıncılara çağrıda bulunulan açıklamada, “Fırıncılarımızdan ihtiyaçları kadar un almalarını rica ediyoruz. Fırıncılarımız fazla stoka girmemelidir. Geçen ay olduğu gibi bu ayda TMO’ya vermiş olduğumuz taahhütte uyacağımızı bildiririz.” ifadelerine yer verildi.
Toprak Mahsulleri Ofisi’nin destekleri sayesinde un fiyatlarının artmadığına işaret edilen açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:
“Ayrıca 2021 yılında yaşanan bölgemizdeki kuraklıktan dolayı bizlere buğday veren TMO’ya teşekkür ederiz. Eğer TMO sanayicileri desteklemeseydi şu anda un fiyatları çok yüksek yerlerde olacaktı. Bu yüzden un var, paniğe gerek yoktur diyoruz.”ifadelerini kullandılar.
Etiketler : #ÜRETİCİLERİ,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0211 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 03MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 04BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 05BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 06KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 07MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 08YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 09BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 10ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 11BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 12KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 13AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 14KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 15YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ




Henüz Yorum yok