İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN YENİ YIL MESAJI
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, geride bırakılan yılın muhasebesini yaparken, hizmet ve sorumluluk bilinciyle yürütülen çalışmaların altını çizdi.
Bir yılı daha geride bırakmanın huzuru içinde olduklarını belirten İl Başkanı Şansi, her nimetin ve sorumluluğun bir emanet olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini ifade etti. 2025 yılı boyunca Batman’ın tüm mahalle ve ilçelerinde, milletin taleplerini merkeze alan bir anlayışla çalıştıklarını vurgulayan İl Başkanı Şansi, teşkilatlarıyla birlikte sahada, vatandaşların yanında ve esnafın içinde olduklarını kaydetti.
İstişare kültürünü esas aldıklarını ve ortak akılla hareket ettiklerini dile getiren İl Başkanı Şansi, gençlikten sağlığa, altyapıdan sosyal hizmetlere kadar birçok alanda yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Batman’ın ihtiyaçlarının Ankara’da daha güçlü bir şekilde karşılık bulması için yoğun gayret gösterdiklerini ifade eden İl Başkanı Şansi, tüm hizmetlerin “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hayata geçirildiğini söyledi.
Samimiyetle atılan her adımın bereketleneceğine olan inancını dile getiren İl Başkanı Şansi, 2026 yılında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda; adalet, emanet ve hizmet anlayışından taviz vermeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Mesajının sonunda yeni yıl temennisinde bulunan İl Başkanı Şansi, 2026 yılının Batman’a, Türkiye’ye ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyerek, yeni yılın huzur, kardeşlik ve berekete vesile olması temennisinde bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 02TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 03ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 04Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 05ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 06URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 07KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 08MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 09LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 10İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 11BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 12BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 13ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 14NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 15BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR




Henüz Yorum yok