“Asıl vekillik millete hizmet etmektir”
Milletvekili Ramanlı “Asıl vekillik millete hizmet etmektir”
Kurum, STK ve meslek odaları ziyaretlerine devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, halka hizmet etmek için meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir” dedi.
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililerden oluşan bir heyetle, Batman Adalet Komisyonu, Batman Barosu, Özgür-Der, Memur-Sen ve KOSGEB’i ziyaret etti. Seçimden önce yaptığı ziyaretleri seçimden sonrada yoğun bir şekilde devam ettiren Ramanlı, Meclis yeni yasama yılı başlamadan gidilmedik kurum bırakmayacaklarını söyledi. İlk olarak yeni adli yılın başlaması dolayısıyla Batman Adalet Komisyonunu ziyaret ederek Başkan Adnan Esmer ile görüşen Ramanlı, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diledi. Adli tatilin bitimiyle bir diğer ziyareti Batman Barosu’na yapan ve Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses ile bir araya gelen Ramanlı, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını diledi.

YENİ İSTİHDAM ALANLARI AÇILIYOR…
Ziyaretlerin bir diğer durağı Özgür-Der olan Ramanlı, Özgür-Der Batman İl Başkanı Ramazan Çelikal ve yönetimi ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gündeme dair konular değerlendirildi. Ramanlı burada yaptığı konuşmada, halka hizmet etmek için meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir.” dedi. Ziyaretlerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirten Çelikal, Milletvekili Ramanlı’ya teşekkür etti. KOSGEB İl Müdürlüğü ziyaretini gerçekleştiren Ramanlı, Batman’ın iş, istihdam ve destekleme konusunda İl Müdürü Mehmet Fidan’la bilgi alışverişinde bulundu. KOSGEB Batman olarak girişimci vatandaşların projeleri ile birçok atılım ve gelişimin yaşandığını belirten Fidan, “Batman büyük bir tekstil kenti oldu. Batman’da birçok alanda yeni istihdam alanları açılmaya devam ediyor.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 0151 KİLOLUK ESRAR YAKALANDI
- 02BATMAN'DA ROJAVA İÇİN YÜRÜYÜŞ
- 03ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 04BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 05İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 06SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 07“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 08“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 09BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 10UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 11SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 12Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 13KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 14TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 15ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI




Henüz Yorum yok