DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
Kamerun’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Batmanlı hayırsever iş insanı Hacı Ahmet Dinç, geniş katılımlı Mevlid-i Şerif programıyla yad edildi.
Sekiz yıl önce Kamerun’da geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Batman’ın sevilen ve hayırsever iş insanlarından Hacı Ahmet Dinç, vefatının yıl dönümünde dualarla anıldı.
Anma programı, Siirt Çevreyolu üzerindeki İlim Medresesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Programa siyaset, iş dünyası ve sivil toplumdan birçok isim ile Dinç ailesi, yakınları, medrese öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik, merhum Dinç’in mezarı başında yapılan dualarla başladı. Akşam namazının ardından İlim Erkek Yatılı Kur’an Kursu’nda (Melemedin Medresesi) Mevlid-i Şerif okundu. Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş ve beraberindeki heyet tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi, merhum için dualar edildi. Programın sonunda katılımcılara mevlid yemeği ve ikramlar sunuldu.
Dinç ailesi adına konuşan merhumun kardeşleri İbrahim, Abdulhakim ve Selman Dinç ile amcaoğlu Mehmet Dinç, taziyeleri kabul ederek katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Aile “Sekizinci yılında da acımızı paylaşan, bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Allah yapılan duaları kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Büro Memur-Sen’den Başsavcı Barış Arıduru’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
- 02Kur'an kurslarında 2026 Yılı Yaz Kur'an Kursları bugün itibarıyla başladı
- 03Batman Çayı'nda kaybolan balıkçının cansız bedenine ulaşıldı
- 04HİLAL MAHALLESİ’NDE SİLAHLI SALDIRI: 70 YAŞINDAKİ YAŞLI ADAM VURULDU!
- 05AKGEYİK VE KOZAK AİLESİNİN ANKARA'DA MUTLU GÜNÜ!
- 06MAHALLELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 07SU KAYIPLARINA BÜYÜK DARBE
- 08İL BAŞKANI ŞAHİN “GAZZE’DEKİ İNSANİ KRİZİN HER GEÇEN GÜN DERİNLEŞİYOR”
- 09GÖKMEN BEBEK, 62 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAZANDI
- 10İL BAŞKANI ÇETİN’DEN BAŞSAVCI ARIDURU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 11Batman’da Kadın İstihdamına Güç Katacak Destek
- 12MAİLO, UYUŞTURUCUNUN KOKUSUNU ALDI
- 13GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
- 14ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE
- 15STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ




Henüz Yorum yok