HALK OTOBÜSLERİNE ZAM GELDİ
Batman’da halk otobüslerine uzun bir aradan sonra zam geldi. Daha önce 12 TL olan sivil ücreti 15 TL’ye, 8 TL olan öğrenci bileti ise 10 TL oldu.
YENİ TARİFE BELİRLENDİ
Batman’da halk otobüsü ücretleri zamlandı. Uzun bir aradan sonra Batman Belediyesi, fiyatları güncelledi. Daha önce 12 TL olan sivil ücreti 15 TL’ye, 8 TL olan öğrenci bileti ise 10 TL oldu. Belediye’den yapılan açıklamada; “Kentimizin toplu taşıma hizmetlerini daha kaliteli, güvenli ve sürdürülebilir şekilde sunabilmek, artan akaryakıt, personel ve bakım-onarım maliyetlerini karşılamak ve otobüs filomuzu büyüterek ulaşım ağımızı güçlendirmek amacıyla halk otobüsü ücret tarifesinde zorunlu bir güncelleme yapılmıştır. Yeni ücret tarifemiz 1 Eylül 2025 tarihinden itibaren tüm halk otobüsü hatlarında uygulanmaya başlanacaktır. Batman, Türkiye’nin en uygun fiyatlı toplu taşıma hizmeti sunan şehirlerinden biri olmaya devam edecektir” denildi.

İŞTE YENİ TARİFELER
Belediye Meclisi’nin kararıyla güncellenen yeni halk otobüsü tarifeleri şöyle; “Sivil 15 TL, öğrenci 10 TL, Otobüsten otobüse aktarma (45 Dk) ücretsiz, binişli kart (2-4-6) 25-50-75 TL, öğrenci bir aylık abone (100 Biniş) 450 TL, havalimanı hattı 60 TL, çevre köyler (Yaylıca, Çevrimova, Samanyolu, Akoba, Danalı, Kocalar) 50 TL, çevre köyler (öğrenci) 25 TL.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MAİLO, UYUŞTURUCUNUN KOKUSUNU ALDI
- 02GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
- 03ORYANTİRİNG’TE BÜYÜK BAŞARI: 3 TAKIM TÜRKİYE FİNALLERİNDE
- 04STK TEMSİLCİLERİNE GÖĞÜS HASTALIKLARI EĞİTİMİ
- 05YENİ KENT MEZARLIK BAĞLANTI YOLU ASFALTLANDI
- 06TGK AKADEMİ ANKARA’DA HİZMETE AÇILDI
- 07KUZEYDOĞU ÇEVRE YOLU BATMAN TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK
- 08PETROLSPOR, SOL BEK SUBAŞI’YLA ANLAŞTI
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 10BATSO, ŞEHRE YÖN VEREN BİR KURUM OLMALI
- 11Tımok Tavla Turnuvası Tamamlandı
- 12BATMAN BELEDİYESİ PERSONELİNE HAREKET YAŞI TESTİ
- 13KARATAŞ, GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ AĞIRLADI
- 14MEZARLIKLARDA KURU OT TEMİZLİĞİ
- 15“TOPRAĞI YAKMAK, GELECEĞİ YAKMAKTIR”




Henüz Yorum yok