ARICILARA ŞEKER DAĞITILDI
ARICILARA ŞEKER DAĞITILDI
Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mehmet Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve akabinde arıcılara dağıtılacak kristal toz şeker için düzenlenen törene katıldı. İl Tarım Orman Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde düzenlenen törene; Vali Şahin’in yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin AYDİŞ, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve çok sayıda arı yetiştiricisi katıldı.
1 MİLYON 162 BİN TL’LİK ŞEKER VERİLDİ
Arıcılara seslenen Vali Şahin “Bakanlığımızın destekleme programı çerçevesinde arı yetiştiricilerimize toplam değeri 1 milyon 162 bin Türk lirası değerindeki bu şekerleri sizlere destek mahiyetinde dağıtıyoruz. Hem bakanlık bütçesinden hem de İl Özel İdaresi bütçesinden çiftçimizi desteklemeye devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta çiftçilerimize fide desteğinde bulunacağız. Akabinde sera naylonu desteğimiz olacak. Kaynaklarımızın elverdiği ölçüde çiftçimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Sason bölgesinin bal’ı son derece kaliteli ve piyasada aranan bir bal çeşidi. Çiftçilerimiz yaptıkları her işte olduğu gibi bal yetiştirirken de yaptıkları işi doğru ve hijyenik bir şekilde yapmaya özen gösteriyorlar, göstermek zorundalar. Neticede insan sağlığını doğrudan etkileyen bir iş yapıyorsunuz. Yaptığımız işi de sağlığa uygun ve kaliteli bir şekilde yapmalıyız. Hem marka değerimiz artar ve hem de fiyatı yükselir.
Çiftçilerimize verdikleri desteklerden dolayı başta Sayın Tarım ve Orman Bakanımız olmak üzere, İl Genel Meclisi başkan ve üyelerine, İl Özel İdare Genel Sekreterine çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum. Çiftçi gülerse bütün ülke güler. Biz buna inanıyoruz. Çiftçilerimiz uygun koordinasyonla sadece Türkiye’yi değil, tüm dünyayı besleyebilecek kadar ürün üretebilecek kapasiteye sahiptir. Türkiye, bu kadar verimli, mümbit ve güzel bir ülke. Yeter ki, bilimsel yöntemlerle iyi tarım yapalım” diye konuştu. Konuşmaların ardından 424 arı yetiştiricisine kristal toz şeker dağıtımı gerçekleştirildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok