Aynı anda 3 kapalı ameliyat geçiren hasta sağlığına kavuştu
Üç kapalı ameliyatı aynı seansta olan 64 yaşındaki hasta bir gün sonra sağlıklı bir şekilde taburcu oldu. 64 yaşındaki Hanifi Avcı kronik kolesistit (safra kesesi iltihabı) ve bilateral inguinal herni (çift taraflı kasık fıtığı) nedeni ile Batman Bölge Devlet Hastanesinde aynı seansta kapalı yöntemle üç ameliyatı birden oldu. Ertesi gün sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.
Hastanın hem fıtıklarından hem de safra kesesi iltihabından kurtulduğunu belirten Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Ümit Alakuş, "Hastamız defalarca acile başvurmuştu. Kendisini tedavi edebileceğimizi anlattık ve ameliyat korkusunu yendi. Aynı seansta Laparoskopik (kapalı yöntem) olarak hem safra kesesini aldık, hem de TAPP (kapalı fıtık ameliyatı) yöntemi ile her iki büyük fıtığını tamir ettik. Hem fıtıklarından hem de safra kesesi iltihabından kurtuldu. Tüm ameliyat ve anestezi ekibinin özeni ile problemsiz bir ameliyat oldu, kendisine geçmiş olsun diliyoruz." dedi.
Bir anda 3 ameliyat geçirerek sağlığına kavuşan Hanifi Avcı ise şunları söyledi: "3 yıldır sıkıntılar çekiyordum. Diğer hastalıklarım ve yaşım nedeni ile riskli olduğu için ameliyat olmaktan korkuyordum. Dr. Ümit Alakuş hepsini birden kapalı yapabileceğini, ameliyat olmamamın risklerini anlattı. İyi ki ameliyat oldum. Çok şükür sıkıntılarımdan kurtuldum. Doktorumdan ve tüm hastane çalışanlarından Allah (celle celaluhu) razı olsun.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok