“KINAMAK YETMEZ, SOMUT ADIMLAR ATILMALI”
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı.
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, İslam ülkelerini daha kararlı ve somut adımlar atmaya çağırdı.
İl Başkanı Fırat “Yıllardır dile getiriyoruz; İsrail ancak güçten anlar. Daha önce Suriye’ye saldırdığında, sıradaki hedefin İran olacağını söylemiştik. ABD’nin desteğiyle Ortadoğu’da terör estiren İsrail, Müslüman ülkelere yönelik saldırılarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.
“KINAMAK YETMEZ, SOMUT ADIMLAR ATILMALI”
Sadece kınama ve lanetlemeyle sonuç alınamayacağını belirten İl Başkanı Fırat “Uluslararası sularda yardım gemilerine saldıran, Gazze’ye her gün bomba yağdıran İsrail’e karşı Türkiye’den hâlâ yardım gitmesi, Kürecik Radar Üssü’nün açık olması, Tel Aviv’deki büyükelçiliğin faaliyet göstermesi büyük bir çelişkidir. Diğer İslam ülkeleri de benzer bir samimiyetsizlik içindedir” dedi.
İslam ülkelerinin İsrail’e karşı ortak hareket etmesi gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Fırat, Refah-Yol hükümeti döneminde merhum Necmettin Erbakan’ın önerdiği İslam ülkeleri barış gücü modeline benzer bir girişimin hayata geçirilmesini önerdi.
Açıklamasının sonunda İl Başkanı Fırat “Eğer ciddi bir tepki gösterilmezse, bu saldırılar sadece Gazze ile sınırlı kalmayacak, başka İslam ülkeleri de hedef alınacaktır. Artık kınama yerine yaptırım zamanı gelmiştir” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 02ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 03KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 04BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 05Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 06YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 07METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 08GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 09VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 10VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 11İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 12PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 13BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 14AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 15KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU




Henüz Yorum yok