İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
Batman Belediyesi ile TPAO Genel Müdürlüğü arasında, toplum yararı gözetilerek imzalanan protokol gereği, TPAO Bölge Müdürlüğü ihata duvarını İluh Deresi’nden 20 metre geri çekmeyi kabul etmişti.
Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İrmi Mahallesi’ndeki TPAO giriş kapısında başlatılan yeni duvarın ardından bulvarın altyapı, üstyapı, aydınlatma, peyzaj ve yol çalışmalarında sona gelindi. Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, sabah saatlerinde başlattığı yol çizgi çalışmalarını tamamladı.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce 2.500 metre uzunluğundaki bulvar çalışmaları 20 Kasım 2024 tarihinden bu yana devam ediyordu.
Yeni bulvar, İrmi Mahallesi’nde yapımı devam eden Bölge Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanelerinin yanı sıra Batman Şehir stadı ile Hasankeyf ve Diyarbakır güney çevre yoluna alternatif yol olarak gösteriliyor. Yapılan yolun faaliyete geçmesi halinde daha önce şehir merkezinden uzak kalan mahallelerin canlanması bekleniyor.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in girişimleri sonucu Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje ile çevrede Habip Başkan Parkının sağı ve solunda yapımı süren iki ayrı park, yürüyüş yolları, köprüler, İluh Deresi içerisinde akan su ile minik şelaleler, bölgenin güvenliğini artırmak için çevre düzenlemeleri için vatandaşlara daha kullanışlı alanlar kazandırıyor.



Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 02ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 03Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 04ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 05URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 06KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 07MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 08LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 09İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 10BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 11BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 12ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 13NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 14BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 15ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ




Henüz Yorum yok