Özperk "Salgın çalışmalarımızı aksattı"
Batman Medya Mensupları Derneği (BAMMED) yönetimi, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaret esnasında çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Özperk, “Pandemi döneminde Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak diğer kurumlarda olduğu gibi bizim çalışmalarımızda da ciddi manada olumsuz etkilenme oldu. En çok etkilendiğimiz alan yükseköğrenimdeki öğrencilerimizin yurtları oldu. Çünkü Batman Üniversitesinde uygulamalı eğitim veren bölüm olmadığı veya çok az olduğundan bütün yurtlarımız kapalı kaldı. Bu gerçekten bizi etkiledi. Her bir yurdumuz en az bin öğrencimizin kaldığı yerlerdi ve faaliyetimiz vardı. Dolayısıyla biz bundan mahrum kaldık.” dedi.
Salgından ötürü birçok maçın da ertelendiğini belirten Özperk, “Diğer taraftan Bal Ligi dediğimiz Batman Amatördeki futbol maçları hiç yapılamadı, hep ertelendi. Sadece Batman Petrol Takımı maçları haftada 2 kez, o da kayıtlandırılmış bir şekilde seyircisiz veriliyor.” ifadelerini kullandı.
Tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özperk, “Pandemi bazı çalışmalarımızı etkileyemedi, mesela yüzme bilmeyen kalmasın çalışmaları kapsamında bine aşkın genç öğrencimize yüzme eğitimi vermeye başladık. Kendi havuzumuzdan ve belediyenin spor kompleksinde bulunan kapalı havuzundan kışın bile istifade ettik. Daha çok gençlik merkezlerinde faaliyetlere ön ayak olmaya çalıştık. Özellikle ilk etapta Pandeminin başladığı ilk dönemlerde gönüllü olarak steril maske ürettik. Öncelik sıralamasına göre sağlık çalışanlarına, jandarma, polis ve hatta eğitim camiasındaki insanlara ücretsiz olarak dağıttık.” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 02“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 03EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 04235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI
- 05TEMİZ BİR BATMAN İÇİN SAHADALAR
- 06ÇİFT ÇEVRE YOLU İÇİN BÜYÜK ADIM
- 07BARO BAŞKANI ÇAKAN, HAKKARİ BAROSU’NUN AÇILIŞINA KATILDI
- 08BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 09BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 10BAŞKAN GÜNEŞ, DİYALOG GÜÇLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 11YANGINDAN ZARAR GÖREN FİRMALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
- 12“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE TÜM KURUMLAR ORTAK HAREKET ETMELİ”
- 13Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 14VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 15Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde




Henüz Yorum yok