SULAMA KANALI’NDAKİ HASAR GİDERİLDİ, YOL TRAFİĞE AÇILDI
Batman Silvan Sulama Kanalı’nın 36. kilometresinde Karayolları Bölge Müdürlüğü yüklenici firması tarafından yürütülen yol yapım ve genişletme çalışmaları sırasında, yol kenarındaki istinat duvarının kaldırılması sonucu kanal dolgusuna ve sulama kanalına zarar verildi.
Yağışların etkisiyle kanaldan karayoluna su akması üzerine bölgede kısa süreli bir aksama yaşandı. AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, konunun kendilerine ulaşmasının ardından İl Başkan Yardımcısı Temim Orhan ve Karayolları Şube Müdürü Şehmuz Yıldız ile birlikte bölgeye giderek yerinde incelemelerde bulundu. İl Başkanı Şansi, ilgili kurum yetkilileriyle görüşerek sorunun hızlı bir şekilde giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasını sağladı.
Yapılan çalışmalar kapsamında sulama kanalındaki tüm tahliyeler açılarak suyun kontrollü şekilde deşarjı sağlandı. Yüklenici firma tarafından hasar gören bölümde onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol kısa sürede yeniden trafiğe açıldı.
İl Başkanı Hüseyin Şansi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için sürecin yakından takip edildiğini belirterek, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.
Öte yandan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun da konuyla yakından ilgilenerek süreci takip ettiği öğrenildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 02VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 03Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 04Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 05Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 06HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 07Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 08DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 09GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 10ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 11ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 12TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 13Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 14“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 15KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok