RAMANLI, GENÇLİK MASASI’NDA GENÇLERLE BULUŞTU
HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Gençlik Masası’ programında, Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, 18-30 yaş arası gençlerle bir araya geldi.
Gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda, Ramanlı gençlerin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini not aldı. Sorunların çözümü için gayret edeceğini vurgulayan Ramanlı, gençlerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür etkinliklerin artmasının önemine dikkat çekti.
HÜDA PAR GİK üyesi Abdurrahman Cevher ve İl Başkanı Davut Şahin’in de katılım gösterdiği programın açılış konuşmasını yapan HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir, Batman’ın genç nüfus yoğunluğu bakımından Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu belirterek “Batman, Türkiye’de yaş ortalaması açısından 81 il arasında 4. sırada yer alıyor. Toplumumuzun büyük çoğunluğunu gençler oluşturuyor. Ancak gençler gerek yerel gerekse genel yönetimlerde, sivil toplum kuruluşlarında ve çeşitli platformlarda yeterince söz sahibi olamıyorlar. Bu durum, gençlerin sorunlarını dile getirmelerini ve çözüm süreçlerine dahil olmalarını engelliyor. Sayın Milletvekilimiz Serkan Ramanlı ise gençlerin yanında olmayı, onları dinlemeyi ve sorunlarına çözüm aramayı her zaman önemsiyor. Bizler de bu tür programlarla gençlerimizi vekilimizle bir araya getiriyoruz. Katılım sağlayan tüm kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.
Programa farklı meslek gruplarından geniş bir katılım sağlandı. Genç iş adamlarından mühendis gençlere, üniversite öğrencilerinden öğretmenlere, taraftar gruplarından çalışan gençlere kadar birçok farklı sektörden gençler programa katılım gösterdi. Etkinlik boyunca, memleket meseleleri, gençlik sorunları ve geleceğe dair çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuldu.
Katılımcılar, böyle bir programın düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gençlerin fikirlerini ifade edebileceği bu tür platformların artması gerektiğini vurguladılar. Program, gençlerin sorularını cevaplayan ve sorunlarına yönelik çözüm önerileri sunan Milletvekili Ramanlı’nın gençlere teşekkür etmesiyle ve toplu resim çekimi ile sona erdi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok