TUNCER BAKIRHAN BATMAN'DA
HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman’da partililerle bir araya geldi.
14 Mayıs seçimlerinden halkın eleştirilerine dikkate aldıklarını belirten Bakırhan: “Bizim Filistin halkıyla dayanışmamız takiye değil, siyaset amaçlı değil. Biz Filistin halkıyla 1970’lerde 80’lerde orada can vererek, kan vererek onların direnişine katkı sunarak nasıl samimi olduğumuzu çok evvelden kanıtlamıştık” dedi.
BATMAN’DA KONUŞTU

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman’da partililer ve STK’lar ile bir araya geldi. Milletvekilleri Zeynep Oduncu, Çiçek Otlu, Celal Fırat ve MYK üyesi Ebru Günay’ın eşlik ettiği Bakırhan, parti binası önünde partililere hitap etti. Ortadoğu’daki gelişmelere dikkat çeken Bakırhan: “Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Ortadoğu savaşların ve çatışmaların yoğun yaşandığı bir süreç yaşıyor. Mazlum Filistin haklı büyük bir saldırı altındadır. Filistin halkıyla dayanışma içindeyiz. Bizim Filistin halkıyla dayanışmamız takiye değil, siyaset amaçlı değil. Biz Filistin halkıyla 1970’lerde 80’lerde orada can vererek, kan vererek onların direnişine katkı sunarak nasıl samimi olduğumuzu çok evvelden kanıtlamıştık. Biz Filistin davasını iç siyaset için kullanan bir hareket değiliz, biz Filistin halkının düşmanlarıyla ticaretini büyüten, geleceğine bakan bir siyasi gelenekten gelmiyoruz” dedi.
“ÖZ ELEŞTİRİ YAPTIK”
Yerel seçimlerde gösterecekleri başkan adaylarını belirleyecek bir sistem geliştirdiklerini ifade eden Bakırhan: “14 Mayıs seçimlerinden sonra bizleri eleştirdiniz, dediniz ki ‘Aday çıkardığımız her yerde adaylarımızı halk belirlesin’ Biz de sizin bu eleştirilerinizi dikkate alarak Batman halkına Amed halkına Serhat halkına kendi adaylarını belirleyecekleri bir yöntem geliştireceğiz. Önümüzdeki dönem Batman halkı kendi adaylarını seçerek belirleyecek. Batman adayı kendilerine layık, bu baskı karşısında durabilecek, direnebilecek, hakkını savunabilecek, yerel yönetimlerde 25 yıllık deneyimimizi yürütebilecek, bu kayyum sistemi karşısında daha halktan yana politikaları hayata geçirecektir. Önümüzdeki dönem bize büyük görevler düşüyor. Ev ev gezeceğiz, sokak sokak dolaşacağız, tutmadığımız tek bir el, çalmadığımız tek bir kapı kalmaması gerekiyor.”

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MART AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02BÖLGE EKONOMİSİNE ORTAK AKIL
- 03FETÖ hükümlüsü firari yakalandı
- 04METRUK YAPILARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 05Nasıroğlu’ndan şampiyonluk mesajı; "O kupa Batman’a gelecek!"
- 06TEMA’DAN ÇEVRE EĞİTİMİ
- 07ECOSFER HEYETİNDEN VALİ CANALP’A SERA OTB ZİYARETİ
- 08BATMAN'DA 730. HAFTA KAYIPLAR EYLEMİ
- 09HASANKEYF'TE BAHAR
- 10BATMAN BÖLGENİN TİCARET MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 11BAKAN BAYRAKTAR’A BATMAN İÇİN STRATEJİK ZİYARET
- 12YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 13GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 14TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 1515 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI




Henüz Yorum yok