
Kozluk’ta 23 Nisan coşkusu
Kozluk’ta 23 Nisan coşkusu
Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı münasebetiyle tüm dünya çocuklarına armağan edilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kozluk’ta coşkuyla kutlandı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı münasebetiyle tüm dünya çocuklarına armağan edilen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kozluk’ta coşkuyla kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdür Ömer Toprak’ın Atatürk anıtına çelenk sunması ile başladı. Ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait Spor Kompleksinde kutlama programı yapıldı. Programa, Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Veysi Işık, Cumhuriyet Savcısı Olcay Aslan, kurum amirleri, Öğretmenler, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.
MİNİKLERDEN GÖSTERİ
Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü futbol sahasında icra edilen ve saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, günün anlam önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından öğrencilerin gösterileri ve şiirlerin okunmasıyla program devam etti. Kaymakam Osman Bilici tarafından 23 Nisan kros yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program, sahada Kaymakam Osman Bilici, kurum amirleri, öğrenciler ve halkın hep birlikte halay çekmesi ile sona erdi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kamu Yönetimine ‘Sabahın Bereketi’ damgası
- 02KÖYLERİN ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
- 03BATMAN’IN TURİZM DEĞERLERİ, TUR OPERATÖRLERİNE TANITILDI
- 04MASA TENİSİNDE BATMAN RÜZGÂRI
- 05HASANKEYF’TE GENÇLİK BULUŞMASI
- 06HOBİ BAHÇELERİNE YIKIM GÜNÜ: KÖYLÜLERDEN TEPKİ VE ATEŞLİ PROTESTO
- 07YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 08BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 09Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 10GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 127 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 13HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 14“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 15Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
Henüz Yorum yok