Batman EMITT Fuarına hazır
Batman Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan 2017 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Sayahat Fuarı’na (EMITT) hazır.
TÜYAP Fuar alanında, 85 ülkeden binlerce katılımcı ile sektörün en büyük buluşmasına 21. kez merhaba diyecek olan EMITT Fuarı’nda, bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, iş birliği içerisinde Batman’ın tanıtımı en etkin şekilde yapacaklar.
26-29 Ocak 2017 tarihileri arasında İstanbul Beylikdüzüde TÜYAP Fuar alanında düzenlenecek olan 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Sayahat Fuarı’na Batman'ın temsilen Batman Valiliği, Batman Belediye Başkanlığı, DİCLE Kalkınma Ajansı, TP Bölge Müdürlüğü, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, BATSO, Ticaret Borsası, TÜRSAB ve Batman'da faaliyet yürüten otellerin temsilcileri katılıyor.
Batman’ın tanıtımının yapılacağı 12 nolu salonda 175 metre kare alana sahip Batman Standı, Petrol üretimin simgesi At başı- Tarihi, Kültürel ve yaşam alanlarını gösterecek şeklinde tasarlandı.
EMITT Turizm Fuarının, Batman'ın sahip olduğu turizm potansiyelinin, zengin tarihi dokusu ve kültürel değerlerinin yanı sıra petrol ve doğa zenginliğinin tanıtımı açısından son derece önem arz eden bir buluşma olduğunu belirten Batman Valisi Ahmet Deniz, "Birçok kampanya ve projelerle örnek olan ilimizin tanıtımını EMITT Turizm Fuarı’nda da sürdürüleceğiz. Yapılacak tanıtım faaliyetleri ve çalışmaları neticesinde, gerek yerli ve yabancı turist sayısında ve gerekse yapılan yatırımlarla ilimiz önemli ölçüde katkı sağlayacaktır."ifadelerini kullandı.
Vali Deniz, İstanbul ve çevresindeki illerde yaşayan tüm Batmanlıları EMITT Fuarında Batman Standına beklediklerini belirtti.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VERGİ BİLİNCİ BATMAN’DA ÖNE ÇIKTI
- 02RAMAZAN AKŞAMLARINDA MHP’DEN BİRLİK BULUŞMASI
- 0350 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 04“SOSYAL YARDIMLAR KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR”
- 05RAMANLI “AHLAKİ ÇÖKÜŞE GÖZ YUMMAK SORUMSUZLUKTUR”
- 06ÇAMLICA MAHALLESİ’NDE İFTAR HEYECANI
- 07VERGİ HAFTASI KAPSAMINDA BESOB’A ZİYARET
- 08KADINLAR HASANKEYF'TE BİR ARAYA GELDİ
- 09BATMAN BELEDİYESPOR KADIN TAKIMINDAN GOL ŞOV
- 10BATMAN TURİZMDE YENİ BİR SAYFA AÇIYOR
- 11MÜFTÜ DURMUŞ: HACI OLMAK DEĞİL, HACI KALMAK ÖNEMLİ
- 12BATMAN MERKEZLİ DEV BAHİS OPERASYONU
- 13KAYMAKAM ÖZTAŞ, GERCÜŞ’TE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
- 14PETROL CİTY AVM’DE RAMAZAN COŞKUSU
- 1511 BİN 604 KİŞİ SÜRÜCÜ AKADEMİSİ’NDEN FAYDALANDI




Henüz Yorum yok