
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hollanda’da
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hollanda’da
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamındaki “Bir Kalbe Dokunmak Bin Gelecek Yeşertmektir: Batmandaki Okullarda Şiddeti önleme ve Kriz Yönetimi Stratejilerini Geliştirmektir.
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamındaki “Bir Kalbe Dokunmak Bin Gelecek Yeşertmektir: Batmandaki Okullarda Şiddeti önleme ve Kriz Yönetimi Stratejilerini Geliştirmektir.” Projesi kapsamında Hollanda akışını gerçekleştirmek üzere 21 – 31 Ocak tarihleri arasında Amsterdam’da gittiler.
Okul Müdürü Mehmet Reşit Önlü ve Projenin hazırlayıcısı ve Koordinatörü olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Asım Çelebi’nin yer aldığı projenin içeriğinde; öğrencilerin erken okul terklerini engelleme, kız öğrencilerinin okullaştırılması, öğrenciler arasında şiddeti önleme ve kriz yönetimi, Hollanda Eğitim Sistemi, Ölçme ve değerlendirme Yöntemleri, Lise ve üniversite yerleştirme işlemleri alanlarında öğretmenlerin yurtdışında alanında uzman eğitimci ve pedagogların desteğiyle okulda yaşanılan sorunlara profesyonelce yaklaşımı esas almayı hedeflemektedir. Toplamda üç akışı olan Projenin diğer akışları Nisan ayında İtalya, haziranda da İspanya’da gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda toplamda 21 idareci ve öğretmenin eğitim görmesi beklenmektedir. Bu denli bir katılımın olması Batman için bir ilktir.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok