
Rektör Durmuş ‘İnfial yaratılmak isteniyor’
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, art niyetli insanların gündeme getirdiği suni bir gündem ile bölgede infial yaratacak şeyler yapılmak isteniyor. Tam da FETÖ taktiğiyle bunu uyguluyorlar” şeklinde konuştu.
Son günlerde kendisi hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili açıklama yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş “Bizim Üniversitemizde tesettürle ilgili en ufak bir kaygı yok, en ufak bir tedirginlik yok, Batman Üniversitesi huzur üniversitesidir. Bunu kamuoyuna duyurmak istiyorum. Kesinlikle gündemimizde böyle bir konu yok, bu art niyetli insanların gündeme getirdiği suni bir gündemdir. Bir yerden tetiğe basılmış, hak etmediğimiz suni bir gündem oluşturulmuştur. Batman bunu hak etmiyor. Üniversitemiz bunu hak etmiyor. Batman bunu hak etmediği gibi, bölgemiz de bunu hak etmiyor. Bölgede infial yaratacak bir şeyler yapılmak isteniyor. Bu bölgenin bu konulara hassasiyeti bilindiği için, sanki böyle bir şey varmış infiali yapılmak isteniyor. Bugüne kadar kılık kıyafet ile ilgili en ufak bir söylemimiz olmamışken, bu günden sonra neden olsun? Çok şükür öğrencilerimiz arasında hiçbir problem bulunmamaktadır” şeklinde konuştu.
KURDUKLARI TEZGAH TERS DÖNECEK
Rektör açıklamanın devamında “ 11 aylık Rektörlüğüm boyunca öğrencilerimizin kıyafetlerinden tutunda yemeğine kadar her türlü desteği sağlıyoruz. Öğrencilerimizin huzurları ve mutlulukları için azami gayret gösteriyoruz Öğrencilerimizin mutsuz olduğu konular varsa ve onları düzletmezsek, o zaman bize her türlü eleştiriyi yapsınlar. Eğitimin kalitesini yükseltmiyorsak o zaman bizi eleştirsinler. Öğrencilerimizle ilgili sosyal, kültürel etkinliklerimiz yoksa bizi eleştirsinler. Ama öyle olmayan bir şeyleri, suni gündem yaratarak ülkemizi germek istiyorlar. Şimdi bütün ulusal basında yanlış haberler Rektör böyle bir bildiri yaptı, var mı böyle bir bildiri yok. İslami İlimler Fakültesi Dekanının yazmış olduğu bir yazıya cevabi bir yazı var. Dekanın yazdığı yazı da yok basında. Büyük bir tezgahın içerisindeyiz. Yaradanım büyüktür, kurdukları tezgahı İnşallah tersine çevirir.”
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 02TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 03BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
- 04BOKSOR M.ALİ ORTAÇ, MİLLİ TAKIM KAMPINDA
- 05Gençlik piknikte; bahar şenliğine ilgi
- 06“19 MAYIS, DİRENİŞ RUHUNUN YENİDEN CANLANDIĞI TARİHTİR”
- 07GENEL TEMİZLİK EKİBİ ÇAMLICA’DAYDI
- 08HÜDA PAR GENÇLİĞİ BAHAR ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ
- 09ARİF GÜNEŞ’E TOBB’DAN 20. YIL HİZMET ŞEREF PLAKETİ
- 10BATMAN’IN VİZYONU ANKARA’DA KONUŞULDU
- 11PROF. DURSUN’DAN FATİH VELİLERİNE KONFERANS
- 12ŞEYH HALİD ANMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
- 13BATMAN’IN KENT KİMLİĞİNE IŞIK TUTAN ÖNEMLİ ÜÇLEME
- 14TEMA’DA ARI DÖNEMİ BAŞLADI
- 15ODUNCU, KÜRTÇE İÇİN MECLİS ARAŞTIRMASI İSTEDİ
Henüz Yorum yok