ESNAFLAR ÇELİKKAYA’YI BAĞRINA BASTI
ESNAFLAR ÇELİKKAYA’YI BAĞRINA BASTI
MHP’nın genç Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya’nın yaptığı esnaf ziyaretleri büyük ilgi görmeye başladı.
Batman’da adaylığını açıkladığı günden bu yana çevresinde ve kamuoyunda büyük bir heyecan yaratan Milletvekili adayı iş insanı Çelikkaya, ‘Gönüllerin vekili olmadan, halkın vekili olunmaz’ diyerek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
.jpg)
“GÖNÜLLERİN VE HALKIN VEKİLİ OLACAĞIZ”
Batman’da gitmedik esnaf ve STK bırakmayacaklarını belirten MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı bütün esnaflara tek tek teşekkür etti. Çelikkaya; “Tek gayemiz Allah rızası için halkın hizmetkârı olmaktır. Bunun bilinciyle çalışıyoruz. Son yıllarda esnaflarımızın pandemi ve belli bazı sıkıntılardan dolayı yaşadığı geçici sıkıntılarını biliyoruz. Allah’ın izniyle MHP ve Cumhur ittifakı iktidarıyla başta Batmanlı ve tüm Türkiye’deki esnaflarımız rahat bir nefes alacaktır.” diye konuştu.
“EZBER SİSTEMİNİ BOZACAĞIZ”
Batman’ın sahipsiz olduğunu söyleyenlere seslenen MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya, seçilmesi durumunda kayıtsız şartsız bu memlekettin tek sahibinin yine halk olacağını söyledi. Çelikkaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Batman’da bütün ezberleri halkımızın, esnaflarımızın ve STK’larımızın desteğiyle bozacağız. Herkes bir şansı hak ediyor. Bunun için bütün Batman halkının desteğini istiyorum. Hep birlikte Türkiye Yüzyılına destek vermek için sıra siz değerli halkımızda. İl Başkanımız Sayın Kerem Demir ile birlikte esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. İnandık ve başaracağız. Söz verdik, yapacağız. Yola çıktık, varacağız. Sözde değil, özde hizmetkâr olmaya geliyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu. MHP Batman Milletvekili adayı iş insanı Recep Çelikkaya’ya MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Milletvekili adayları ve parti teşkilatı da eşlik etti.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 02BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 03BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 04CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 05KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 06EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 07BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 08FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 09BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 10TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”
- 11TİCARET BORSASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK
- 12HABİZBİNİLİLERDEN, KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
- 13YENİ ARAÇLAR, HİZMETTE YENİ KOLAYLIK
- 14Batman Medical Point’ten 8 Mart’ta kadın sağlığı farkındalık paneli
- 15BATI YAKASI İÇİN YENİ ULAŞIM HATTI




Henüz Yorum yok