“O NEFES SANA LAZIM OLACAK”
Yeşilay, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü nedeniyle açıklama yaptı. “O nefes sana lazım olacak” sloganıyla bir de film hazırlayan kurum, herkesi sigarasız yaşama davet etti.
Yeşilay’ın yeni kampanyası ve ülkedeki tütün kullanımı ile ilgili konuşan Yeşilay Batman Şube Başkanı Şehmus Yılmaz şunları söyledi: “Yeşilay olarak 100 yıldır olduğu gibi koronavirüs salgını döneminde de bağımlılıklardan uzak ve iyi bir yaşam için çalıştık.
Şimdi normalleşmenin başladığı bu dönemde de tütünden durmanın çok önemli olduğunu vurguluyor ve yeni kampanyamızla ‘O nefes sana lazım olacak’ diyoruz. TÜİK'in Türkiye Sağlık raporuna göre hala 15 yaş üzeri nüfusun yüzde 26,5’i her gün tütün mamulü kullanıyor.
Biz Yeşilay olarak bu bireylere sigarayı bırakabileceklerini hatırlatmak istiyoruz ve 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü vesilesiyle herkesi sigarayı bırakmaya davet ediyoruz. Yeşilay, tütün bağımlılığıyla mücadele kapsamında 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü için “O nefes sana lazım olacak” sloganıyla bir film hazırladı. Filmde umuda ve geleceğe odaklanan kurum, sokaklarda, parklarda sevdikleriyle ve aileleriyle zaman geçiren insanları ekrana taşırken, rahat nefes alabilmek için sigaArayı bırakmaları gerekiyor.”
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 02Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 03EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 04BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 05HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 06“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 07“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 08BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 09BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 10BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 11BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 12CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 1318 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 14“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 15YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK




Henüz Yorum yok