BATSO'DAN 200 KİŞİYE BELGE
BATMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2020 YILINDA TOPLAM 200 KİŞİYİ BELGELENDİRDİ
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başanı Abdulkadir DEMİR konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı. Demir "Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan protokol kapsamında İkinci El Motorlu Kara Taşıtlar Mesleki Yeterlilik sınavıyla 200 kişiyi belgelendirdik.
Bilindiği üzere, Ticaret Bakanlığı’nca hazırlanan ve 13.02.2018 tarihli ve 30331 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik hükümleri gereği; ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti alanında faaliyet gösteren işletmelerde gerçek kişi tacirler ve ticaret şirketleri ile diğer tüzel kişi tacirlerin temsile yetkili kişilerinden en az birinin, şubelerde ise şube müdürünün Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye-5), Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanlarının ise Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı (Seviye-4) Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olması zorunlu hale getirilmiştir.
Her yıl düzenli olarak yapılan bu sınavda Batman girişimci vatandaşlarımıza sahip olmak istedikleri belge için Ankara’da TOBB’a bağlı kuruluşumuz olan Mesleki ve Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) ile protokol imzalayıp vatandaşlarımıza destek sunmaktayız. Bu kapsamda 2020 yılı içerisinde 200 kişiyi belge sahibi yaptık.
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Abdulkadir DEMİR, Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazananları tebrik ederek, belgelerini vermek kurumumuzda ağırladı."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞAMPİYON ŞOV YAPTI!
- 02BESLENME ÇANTAM PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “YOLUMUZ BİR, GÖNLÜMÜZ BİRDİR”
- 04SAHTE KOMİSERİN ALTIN DOLANDIRICILIĞINA TUTUKLAMA
- 05“MAZLUM COĞRAFYALARI GÖZETMEK, BİZLERE TARİHİN YÜKLEDİĞİ BİR VAZİFEDİR”
- 06“BİRLİK BOZULURSA HERKES KAYBEDER”
- 07BELEDİYE’DEN ATIK UYARISI
- 08UMUT KERVANI'NDAN 2025'TE 16 MİLYON TL'LİK YARDIM
- 09SAĞLIK UÇUŞLARINDA KRİTİK ÜS: BATMAN HAVALİMANI
- 10Batman’da Özel Eğitim Merkezlerinden %27 Zam Tepkisi
- 11KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 12TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 13ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 14Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 15ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI




Henüz Yorum yok