OTOBÜSTEN İNDİ SİLAHLA VURULDU
TAKİP EDİLEN YOLCU OTOBÜSTEN İNDİĞİ GİBİ VURULDU
Manavgat'ta otogar kavşağında yolcu otobüsünden inen bir kişi, otobüsü takip eden bir araçtan açılan ateşle hayatını kaybetti.
.jpg)
Batman – Antalya seferini yapan otobüste yolculuk yapan Nazmi Kaplan (44) silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Antalya seferini yapan otobüse Bismil’de binen 44 yaşındaki Nazmi Kaplan adlı yolcu, Manavgat otogar kavşağında indiği sırada, otobüsü arkadan takip eden araçtaki şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı.
Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Nazmi Kaplan. adlı şahsın olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi.
Nazmi Kaplan’ın cenazesi, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.
.jpg)
YOLCULAR OTOGARA YÖNLENDİRİLDİ
Otobüste yolculuk yapan ve kazanın ardından otobüsten inen yolcular, başka bir otobüse aktarılmak üzere Manavgat Otogarına gönderilirken, otobüs Manavgat Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Nazmi Kaplan’ı Bismil de yakın yerlerde oturdukları için şahsen tanıdığını söyleyen otobüs şoförü Zeki Bayındır " Her ikimiz de Diyarbakır Bismilliyiz. Ben şahsen tanıyorum Kaplan ailesinden olduğunu biliyorum. 5-6 ay önce Bismil'de bu arkadaşın ailesi ile bir başka aile arasında alacak-verecek meselesinden dolayı bir olay yaşandı. Karşı taraftan 1 kişi öldürüldü. Bu olayın nedeni bu kavga olabilir. Yani kan davası olabilir. Sanırım bizi Diyarbakır’dan buraya kadar takip etmişler. Çünkü yolcu indikten 10-15 saniye sonra silah sesleri duyuldu” dedi.
Hayatını kaybeden Nazmi Kaplan’ın Manavgat’ta ikamet ettiği, inşaatlarda boyacılık yaptığı ve 4 çocuk babası olduğu bildirildi. (Haber Merkezi)
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 017 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 02“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 03POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 04UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 05Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 06BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 07Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 08HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 09"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 10KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 11İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 12ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 13EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 14ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 15Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki




Henüz Yorum yok