ÖZDEMİR’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
ÖZDEMİR’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Özdemir’in açıklaması şöyle: “15 Temmuz, milli iradenin vesayete, cesaretin ihanete, milletin hainlere karşı kazandığı büyük bir zaferin adıdır. O gece TSK ve diğer kurumlara sızan gözü dönmüş FETÖ hainleri, milletin tankını, uçağını, helikopterini ve silahını millete yönelterek kanlı darbe girişiminde bulunmuş ve 251 vatandaşımızın şehit, yüzlerce vatandaşımızın ise gazi olmasına sebep olmuştu. Hain darbe girişimi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin de aralarında olduğu çok sayıda kamu binası alçak FETÖ üyesi darbeciler tarafından hedef alınmış, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara çıkarak iradesine sahip çıkan insanların üzerine bombalar ve mermiler yağdırılmıştır.
Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki Ak Parti’yi dize getiremeyeceğini anlayan FETÖ örgütü ile yurt içi ve yurt dışındaki destekçileri alçakça planlarını uygulayarak millettin canına, malına kast etmiş ve millet iradesini gasp etme girişiminde bulunmuştur. Türkiye’nin bütün illerinde aklı selim vatandaşlar Kürt, Türk, Arap, Çerkez, Laz, Sağcı, Solcu, Alevi, Sunni demeden bu kalkışmaya tepki göstermiş ve ülke genelinde demokrasi nöbetlerine iştirak ederek iradelerinin gasp edilemeyeceğini göstermiştir. 15 Temmuz gecesi Türkiye’nin bütün illerinde cesareti ve kararlı duruşları ile hainlerin karşısında duran ve iradesine sahip çıkan halkımız bütün dünyaya gerekli mesajı vermiş ve ilham kaynağı olmuştur.
15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. Yıldönümünde meydanlarda halkımızla bir arada olarak bir kez daha dünyaya güçlü bir şekilde birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı vereceğiz.
Tüm Batmanlı hemşehrilerimi 15 Temmuz günü ilimizde gerçekleştirilecek olan programlara katılmaya davet ediyor, bu vesile ile hain darbe girişimine karşı iradesine sahip çıkmak isterken şehit edilen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 02Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 03TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 04Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 05
- 06ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 07AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0811 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 09MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 10BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 11BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 12KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 13MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 14YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 15BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA




Henüz Yorum yok