Saldırılar kınandı
Batmanlılar, kentin Kozluk ilçesinde önceki gün gerçekleştirilen ve öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun şehit olduğu, bir asker ile bir vatandaşın yaralandığı saldırıları lanetledi.
Batman’da, önceki gün müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun şehit olduğu, bir asker ile bir vatandaşın yaralandığı silahlı ve bombalı saldırılar protesto edildi. Turgut Özal Bulvarında toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar attı. Açıklama yapan AK Parti Batman İl Başkanı Diyadin Uçar, genelde Türkiye’de özelde ise Batman’da birlik, beraberlik ve kardeşlik ikliminin artmasından ve yaşanmasından dolayı rahatsız olan bir takım karanlık odaklar tarafından gerçekleştirilen saldırıda iki genç fidanının vefat ettiğini belirterek, hain terör saldırılanın en yüksek sesle ve nefretle kınadıklarını kaydetti.
‘SALDIRI HEPİMİZE’
Kentte, son 10 gün içerisinde gerçekleştirilen ve sonu ölümle biten terör saldırılarının artmasını tesadüf olarak görmediklerine dikkat çeken Uçar, “Hiçbir etnik kökenin ayırt etmeden teröre maruz kalmış tüm kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu saldırılar sadece iki gencimize değil, huzurumuza, dayanışmamıza, kardeşlik hukukumuza ve çocuklarımızın geleceğine yönelik olarak planlanmış çirken ve kalleş bir saldırı olarak hafızalarda yer edinecektir” dedi. Grup açıklamanın ardından dağıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 02Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 03
- 04ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 05AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0611 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 07MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 08BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 09BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 10KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 11MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 12YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 14ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 15BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA




Henüz Yorum yok