HATEM’DEN VELİLERE ANLAMLI SEMİNER
Özel Batman Hatem Okulları öğrenci velilerine, ‘‘Anne baba tutumları ve çocuğun gelişimi üzerine etkileri’ konusunda seminer vererek bilgilendirdi. Katılımın yüksek olduğu seminerde konuşan Rehber Öğretmeni Dilek Ekingen, eğitim seminerlerini her ay düzenli olarak vermeyi planladıklarını söyledi. Uygulamalı ve görsel olarak farklı konuların işlendiği seminerde zaman zaman öğrenci velileri de soru ve cevap şeklinde katılım sağlayarak, bilgi sahibi oldular.
“HER EV BİR OKULDUR”
Her evin bir okul gibi görülmesi gerektiğini belirten Özel Hatem Okulları Rehber Öğretmeni Dilek Ekingen aile ortamının, tutum ve davranışların, ders çalışma programlarının, yemek yeme alışkanlıklarının, anne ve babanın tutumu, kişisel temizlik ve daha birçok konunun merkezinin aile ortamı olduğunu söyledi. Okulların ise bir eğitim öğretim merkezi olduğunu belirten Ekingen; “Anne-babaların ve bizlerin çocukları üzerindeki görevleri çok farklıdır. Eğitim ve öğretim bu ikilemenin birleşmesiyle tamamlanır. Okulda bizler öğretmensek, evde de anne ve babalardır. Herkes üzerine düşeni yaparsa, çocuklarımız sağlıklı, donanımla ve faydalı bireyler olarak yetişirler. ”diye konuştu.
“ÇOCUKLAR EMANETİMİZDİR”
Özel Hatem Okulları Genel Müdürü Aydın Kahraman ise, okul olarak farklı olduklarını ve insan yetiştirme odaklı eğitim ve öğretim verdiklerini söyledi. Kahraman; “Özellikle ilk ve orta bölümler çocuklarımızın eğitim ve öğretimde hayatlarına yön verecekleri yerlerdir. Bunun bilincinde her şeyin eksiksiz ve tam olması için profesyonel kadromuzla hizmette sınır tanımıyoruz. Bize emanet edilen öğrencilere çocuklarımız gibi bakıyoruz.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 02TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 03ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 04Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 05ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 06URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 07KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 08MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 09LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 10İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 11BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 12BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 13ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 14NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 15BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR




Henüz Yorum yok