BATMAN’DAN SERT TEPKİ!
Batman’dan Kur’an düşmanlığına sert tepki
Batman Kuran Nesli Platformu, İsveç’te Kuran-ı Kerim’in yakılmasını protesto etti. Kalabalık topluluğun katıldığı mitingde İsveç yönetimi kınandı.
.jpg)
İSVEÇ’E BATMAN’DAN ÖFKE
İsveç’te Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan’ın Kur'an-ı Kerim’e yönelik hakareti Batman’da protesto edildi. Kuran Nesli Platformu tarafından ‘Kuran’a sahip çık’ şiarıyla düzenlenen mitinge kalabalık topluluk katıldı. 8 Mart Kadınlar Parkı’nda düzenlenen mitingde Kuran Nesli Platformu Başkanı Molla Beşir Şimşek, HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Av. Serkan Ramanlı konuşma yaptı. Mitinge HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcıları, Alimler, siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra bölge il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı. Mitingde konuşan Molla Beşir Şımşek: “Bu hak ve batıl savaşı kıyamete kadar devam edecektir. Kafirler her zaman insanlar üzerinde hakimiyet kurmak istemişlerdir. Ama İslam düşmanları her zaman zelil olmuşlardır. Kuran kalbimizde ve hayatımızda olduğu sürece onlar biliyor ki galip gelemeyeceklerdir. O yüzden de bu tür saldırıları yapıp Müslümanları Kuran’dan bağımızı koparmaya çalışıyorlar” dedi.
.jpg)
“ALÇAKLA BİR EYLEM YAPILDI”
Mitingde söz alan HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Serkan Ramanlı ise şunları söyledi: “Kuran yakma eylem sıradan bir eylem değil planlı ve örgütlü bir eylemdi. İsveç’in desteklediği alçakça bir eylemdi. Kimse İslam’a, Peygambere hakaret etme cüreti gösteremez. Belki sesimizi bugün olduğu gibi çıkaramıyor ve sadece kalbimizle buğzediyorduk. Bu hadsizliğe dilimizle haykırarak engelleme durumuna geldik. Buna düşünce özgürlüğü diyorlar. Batsın düşünce özgürlüğünüz. O kadar çok büyük elçilik var İsveç'te, o zelil hepsinden gelip Türkiye büyük elçiliği önünde bu hadsizliği yaptı. Biz Müslümanız ve kimsenin inancına hakaret etmeyiz. İsterse ineğe isterse toplu iğneye tapsın. Bizim inancımıza hakaret edilmesine asla müsaade etmeyiz. Müslümanların küfre karşı aciz durumda olmasından da hoşnut değiliz.”
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 02KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 03BATMANLI SERHAT TUNÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
- 04BAĞ VE ANTEPFISTIĞI ÜRETİCİLERİNE ERKEN UYARI DESTEĞİ
- 05HÜSEYİN ŞANSİ, UZUNGÖL’DE BATMANLI İŞ İNSANLARINI ZİYARET ETTİ
- 06“TERÖRSÜZ TÜRKİYE, MİLLETİN ORTAK GELECEĞİNİN ANAHTARIDIR”
- 07Batman Asenalar Kadın Futbol Kulübü, 2. Lig’e Yükseldi!
- 08Batman’da İtfaiye Müdahale Etti, Endişe Sevinç Oldu
- 09YILIN İLK YARISINDA 152 BLOK İÇİN YAPI RUHSATI VERİLDİ
- 10HASANKEYF KAYMAKAMI BÖYÜK GÖREVİNE BAŞLADI
- 11“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 12“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 13617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 14“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 15HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI




Henüz Yorum yok