UYANIK: “ESNAF SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYOR”
“BU GÜÇLÜ YAPI DAHA ETKİN HİZMET ÜRETMELİ”
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Cebrail Uyanık, seçim çalışmaları çerçevesinde kent genelindeki esnaf ziyaretlerini yoğun şekilde sürdürüyor. Ziyaretlerde esnafın yıllardır yeterli hizmet alamadığından şikâyet ettiğini belirten Uyanık, göreve gelmeleri halinde bu durumun tamamen değişeceğini söyledi.
“BU GÜÇLÜ YAPI DAHA ETKİN HİZMET ÜRETMELİ”
Batman’ın en büyük sivil toplum yapılarından biri olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 5 binden fazla üyesi bulunduğunu hatırlatan Uyanık, bu kadar büyük bir yapının çok daha verimli hizmetler sunması gerektiğini ifade etti. Esnafın “Seçimden seçime ziyaret ediliyoruz” serzenişinde bulunduğunu aktaran Uyanık, bunun kabul edilemez bir yaklaşım olduğunu söyledi.
Yıllardır sahada hem gazeteci hem de bir esnaf olarak görev yaptığını belirten Uyanık, bu eksiklikleri yakından gördüğü için aday olduğunu vurguladı.
“SEÇİM YAKLAŞINCA ORTAYA ÇIKAN YÖNETİMLERİ İSTEMİYORUZ”
Esnafın tepkilerinin net olduğunu dile getiren Uyanık, birçok esnafın “Biz seçimden seçime hatırlanmak istemiyoruz” dediğini belirtti. Uyanık, “Esnafımız, seçim dönemleri dışında kimsenin kapılarını çalmadığını söylüyor. Seçim yaklaşınca ziyaret edip oy istiyorlar. Bu anlayış artık kabul görmüyor” diye konuştu.
Batmanlı esnafın; çözüm üreten, sahadan kopmayan, sorunları bilen bir yönetim istediğini belirten Uyanık, 11 Ocak 2026 Pazar günü yapılacak seçime hazır olduklarını kaydetti. Odan Başkanı olsak yada olamasak, her zaman esnafın yanında olacağını ifade eden Uyanık, güçlü bir mesaj vererek konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Tüm Batman esnafına söz veriyorum: Bugüne kadar sunulmuş en iyi hizmeti vereceğiz. Seçimden seçime değil, her daim esnafımızın yanında olacağız. Sözümüz sözdür.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR
- 02TEMA’nın kurucuları Batman’da anıldı
- 03ARANAN HÜKÜMLÜ GERCÜŞ’TE YAKALANDI
- 04Başkan Kaplan’dan SGK İl Müdürü Naif Gümüş’e Ziyaret
- 05ROJAVA İÇİN ULUSLARARASI TOPLUMA ÇAĞRI
- 06URALOĞLU, “BATMAN DAHA YAŞANILABİLİR OLACAK”
- 07KIRSALDA KAR KALINLIĞI 2 METREYİ AŞTI
- 08MİLLETVEKİLİ RAMANLI, BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI
- 09LEZZET ŞÖLENİNDE SAĞLIK DA VARDI
- 10İHD BATMAN’DAN SURİYE’DEKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 11BELEDİYE, KIŞ ŞARTLARINDA CAN DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR
- 12BAKAN URALOĞLU BATMAN’DAYDI
- 13ZAMANA DİRENEN ADALET ARAYIŞI
- 14NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 15BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR




Henüz Yorum yok