
Kozluk Halk Kütüphanesinin temeli atıldı
Batman İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Kozluk İlçe Halk Kütüphanesi’nin temel atma ve çivi çakma töreni düzenlendi.
Törene AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Arslanlı katıldı. Açılış konuşmalarının ardından kompleksin ilk çivisi çakılarak temel harcı döküldü. Törende konuşan Batman Valisi Ekrem Canalp, Kozluk İlçe Halk Kütüphanesi’nin temelinin atıldığını belirterek, “Hedefimiz 2025 yılının 22 Aralık’ı olsa da inşallah daha erken bir tarihte kütüphanemizi açacağız” dedi.
.jpg)
“KÜTÜPHANELER PEŞ PEŞE AÇILACAK”
Gercüş İlçe Halk Kütüphanesi’nin de yatırım programına alındığını belirten Canalp, ilçeye modern ve donanımlı bir kütüphane kazandırılacağını ifade etti. Batman’daki diğer kütüphane projelerine de değinen Vali Canalp, Batman Merkez’de yapımı devam eden Yeşil Kütüphane’nin yüzde 65 seviyesine ulaştığını, donanım malzemelerinin tamamlanmasıyla hizmete açılacağını söyledi. Tilmerç Kütüphanesi’nin ise çelik konstrüksiyon olarak inşa edildiğini ve Mayıs-Haziran aylarında tamamlanacağını belirtti. Kent genelinde devam eden kütüphane yatırımlarıyla ilgili konuşan Canalp, “Merkezde ve ilçelerdeki kütüphanelerimizi peş peşe hizmete açacağız. Batman’ın evlatları bu kütüphanelerde en kaliteli şekilde okuma ve kendilerini geliştirme imkanına kavuşacaklar. Batmanımız için de, geleceğimiz için de hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 02MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
- 03Öğrenciler Gazze İçin Kermes Düzenledi
- 04Petrolspor U14 takımı Türkiye 4'ncüsü oldu
- 05BARO’DAN SARIYER TARAFTARINA SUÇ DUYURUSU
- 06TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
- 07İHSAN TAŞ YAPAY ZEKA İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- 08EKMEN; ‘HOLİGANLIĞIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ!’
- 09TEMİZLİK KAMPANYASI HİLAL’DE BAŞLADI
- 10Doyan; ‘Asla kabul edilemez, özür dilemeye davet ediyoruz’
- 11Milletvekili Oduncu’dan Petrolspor’a yapılan ırkçı saldırılara sert tepki
- 12BATMAN - İZMİR UÇUŞLARI BAŞLIYOR
- 13Ramanlı, İluh Mahallesindeki sorunları dinledi
- 14ESNAF ODASI’NDAN EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15MAHALLELİ İSTEDİ, VALİ CANALP TALİMAT VERDİ
Henüz Yorum yok