6 MİLYONLUK ‘ÇOK ZEHİRLİ’ MADDE ELE GEÇİRİLDİ
6 MİLYONLUK ‘ÇOK ZEHİRLİ’ MADDE ELE GEÇİRİLDİ
Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik polisleri, gerçekleştirdiği operasyonla piyasa değeri 6 Milyon TL olan ve oldukça zehirli olan 119 kilo ‘skunk’ adlı uyuşturucu maddesi ele geçirdi.
Batman Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu maddeye karşı operasyonel çalışmaların yanı sıra, bilgilendirme, eğitme ve bilinçlendirme çalışmalarını da sürdürüyor.
.jpg)
İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ kampanyası projesi Batman Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğünce Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Konferans Salonunda program düzenlendi. Programa Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın yanı sıra protokol üyeleri ile muhtar ve eşleri katıldı. Etkinlikte gerçekleşen ‘skunk’ operasyonu hakkında konuşan Vali Canalp, “şu anda bugün bu saatte yapmış olduğu bir operasyonla 119 kilogramlık skunk maddesini ele geçirdi. Piyasa değeri de yaklaşık 6 milyon liradır. Uyuşturucuya Müptela olmuş her birey, bu gençte olabilir, yetişkinde olabilir, bu yaşlı bir insanda olabilir. Bir defa bireysel anlamda kendi üretkenliğini kaybettiriyor. Hayata bakış açısı değişiyor. Eğer yetişkin bir insansa normal olağan şekilde bir insanın hayata bakış açısı şudur: Kendimin güzel bir hayatım olsun evlatlarıma İyi bir gelecek sağlayabileyim. Burada ailelere büyük görevler düşüyor" dedi.
“CİDDİ ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ”
Uyuşturucunun günümüzde olduğu kadar geleceğimiz için de mücadele edilmesi gereken bir suç türü olduğunu ifade eden Vali Canalp, Batman Emniyet Müdürlüğü olarak ciddi bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Ayrıca istatistik bilgilerde sunan Canalp, şunları söyledi: “Bu çalışmalarımız esnasında üç buçuk ton esrarla, 168 kilo en tehlikeli uyuşturucu olan sentetik uyuşturucu ve insanların en çok ölüm yaşadığı metamfetamin maddesi ele geçirdik. 15 kilo kilogram herhangi maddesi ve diğerlerine saymaya gerek görmüyorum uyuşturucu sentetikler Hatta vesaire uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin madde suçlarında Önemli olan konu şu olduğunu düşünüyorum Biz biraz önce ifade ettiğim gibi ne kadar yakalarsak yakalayalım talep olduğu sürece sıkıntı devam edecektir. yakalamalarımız elbette devam edecek ancak aradaki sıkıntıları engelleme şansınız yok. İnsanlar eğer bir şeyi istiyorsa, kullanıyorsa bunu engellemenin zor olduğunu düşünüyorum"
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 02BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 03ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 04HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 05GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 06BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
- 07TEKİN, MAZBATASINI ALDI
- 08TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN ROJAVA AÇIKLAMASI
- 09SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 10YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 11BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 12BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 13BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 14ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 15KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ




Henüz Yorum yok