BELEDİYE BİNASINA ASILDI
BELEDİYE BİNASINA ASILDI
Batman Belediyesi Eş Başkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz’ın talimatıyla Belediye binası girişi ile başkanlık girişine ‘Adalet Mülkün Temelidir’ ve ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ yazıları asıldı.
BAŞKANLIK VE HİZMET BİNASI TABELA
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, önceki gün Belediye binası içerisinde yer alan birimleri tek tek dolaşarak birim müdürlerinden bilgi aldı. Birim ziyaretlerinde çalışan personellerle tanışan Eş Başkanlar, belediyenin halka hizmetlerini ve sorumluluğunu ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ ve ‘Adalet Mülkün Temelidir’ ilkelerine dayandırarak gerçekleştireceklerini açıkladı. Çalışanlara hitap eden Eş Başkanlar: “Vatandaşlarla birebir irtibat halinde olan birimler başta olmak üzere bütün birimlerimiz, belediyeye gelen, hizmet talep eden, halkımıza güzel ve tatlı bir üslupla, iyi bir diyalog ve doğru iletişim yöntemleriyle karşılık verin. Usulsüz hiç bir şeye müsaade etmeyin” dediler.
“ADALETLİ DAVRANACAĞIZ”
Herkese hakkaniyetle yaklaşacaklarını ve adil davranacaklarını ifade eden Eş Başkanlar, şöyle devam etti: “Bunun için Batman Belediye binamızın girişine ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ ve ‘Adalet Mülkün Temelidir’ yazılarını yazdık. Kim olursa olsun, herkese adaletli bir şekilde yaklaşacağız. Vatandaşlara eşit davranacağız. Adaletli davranacağız. Asla ve asla kayırmacılık olmayacak. Ödemelerde eşit bir şekilde davranılacak, var olan imkân eşit bir şekilde paylaşılacak. Eş Başkanlar olarak bu prensibe bağlıyız. Örnek bir belediye olacağız.” Bu arada 1994 yılında dönemin Belediye Başkanı merhum Salih Gök, hem makam hem de personelin geçiş yaptığı giriş kapısına ‘Rüşvet alan da veren de melundur’ yazılı tabela astığında yankı uyandırmıştı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01
- 02ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 03AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0411 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 05MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 06BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 07BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 08KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 09MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 10YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 11BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 12ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 13BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 14KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 15AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ




Henüz Yorum yok