
BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
Bir Kalp Bin Umut Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Örmegöze Köyü’nde düzenlediği etkinlikle coşku dolu bir şenliğe dönüştürdü.
Köy okulunun bahçesinde kurulan sahnede çalan hareketli çocuk şarkılarıyla öğrenciler gönüllerince dans ederken, dernek gönüllüleri rengârenk balonlar ve yüz boyama stantlarıyla atmosferi şenlik alanına çevirdi.
Müzik ve oyunların ardından çocuklara sıcak hamburger ve meyve suyu ikram edildi. Çocukların mutluluğuna ortak olan veliler de etkinlik boyunca sahnelenen gösterileri keyifle seyretti. Programın son bölümünde ise dernek gönüllüleri, öğrenciler ve öğretmenler hep birlikte köy meydanında çevre temizliği yaparak “Temiz Çevre, Sağlıklı Gelecek” mesajı verdi.
Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı Veysi Mercimekçi etkinlikte yaptığı konuşmada “23 Nisan, çocuklarımızın yüzündeki gülümsemenin en kıymetli olduğu gündür. Bugün Örmegöze’de sadece bayram kutlamadık; paylaşmanın, dayanışmanın ve yaşadığımız çevreyi korumanın önemini de hatırladık. Çocuklarımız mutluysa geleceğimiz umut doludur. Bu mutluluğa katkı sunabilmek bizim için en büyük onur” dedi.
Şenlik, çocuklar ile hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Bir Kalp Bin Umut Derneği, önümüzdeki aylarda benzer sosyal sorumluluk projelerini Batman’ın kırsal köylerinde sürdürmeyi planladığını açıkladı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01570 ARILI SEPET KOVANI DAĞITILDI
- 02SULAMA KANALLARINA SU VERİLDİ
- 03KURBANLIKLAR PAZARDA
- 04SAĞLIKLI YAŞAM YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
- 05“SASON ÇİLEĞİ, DÜNYA PAZARINDA YERİNİ ALACAK”
- 06Cansuyu Derneği Batman’da kurban çalışmalarına hazır
- 07ATIK PİL KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
- 08MALABADİ’DE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 09DİCLE ELEKTRİK ENERJİ ALTYAPISINI GELECEĞE TAŞIYOR
- 10BATMANLI GENÇLER ALS’YE UMUT OLDU, BATGEV SAHİP ÇIKTI
- 11KÖY OKULU TÜRKİYE FİNALİNE KALDI
- 12BAHÇEVAN OCAKBAŞI AÇILDI
- 13AYKOME’NİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI
- 14TEMİZ PARKLAR İÇİN EL ELE
- 15BATMAN HAVALİMANINDAN ÇEVRECİ HAMLE
Henüz Yorum yok