“Eğitim Rehberim Öğretmenim Projesi” start aldı
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi tarafından hayata geçirilen ve 12’nci sınıf ve 8’inci sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmaya yönelik başlatılan ‘Eğitim Rehberim Öğretmenim Projesi’nin startı Mevlana Anadolu Lisesi’nde verildi.
Mevlana Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Görevlisi Ebru Şahin, Ar-Ge Birimi görevlileri, projede görev yapacak öğretmenler ve projeden faydalanacak öğrenciler katıldı.
Programdan sonra projede görev alacak öğretmenlerle bir araya gelen Ar-Ge Görevlisi Ebru Şahin, proje kapsamında yürütülecek çalışmaları ele aldı.
Mevlana Anadolu Lisesi ve Âdem İlkkılıç Ortaokulu’nda uygulanacak olan projede, Şahin ve okul öğretmenlerinin gönüllü olarak çalışacakları bildirildi.
Proje kapsamında, ev ziyaretlerinin yapılacağı, öğrencinin okul ve okul dışındaki çalışmalarının takip edileceği ve başarı-başarısızlık analizi yapıldıktan sonra çözüm yollarının geliştirileceği kaydedildi.
Proje ile; hedeflere ulaşabilmek için öğrencilere ihtiyaç duydukları her türlü alanda rehberlik yapılması, okul dışı ortamlarda öğretmenlerin öğrencilerle vakit geçirmesinin sağlanması ve akademik başarının önündeki engellerin ortadan kaldırılmaya çalışılacağı bildirildi. Elde edilecek sonuçlara göre, gönüllü olarak yapılan bu çalışmadan daha çok öğrencinin faydalanmasının sağlanacağı ifade belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EMNİYET’TEN ÇEVRE YOLU’NDA GECE DENETİMİ
- 02ARGUNAĞA , “BATMAN İÇİN DEPREM ÖNLEMLERİ ERTELENMEMELİ”
- 03KUYUMCU SOYGUNUNU YAPAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
- 04Batman’da kuyumcu soygunu : Maskeli şahıslar altınlarla kaçtı
- 05TİCARET BORSASI ULUSLARARASI FORUMDA BATMAN’I TEMSİL ETTİ
- 06SANAT ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
- 07RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE SIKI DENETİM
- 08VALİ CANALP “YATIRIM YAPMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK”
- 09İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 10CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 11BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 127 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 13“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 14POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 15UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI




Henüz Yorum yok