AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ
TARİHİN GÖLGESİNDE, AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Her yıl 16-22 Eylül arasında dünya çapında kutlanan ve bu yılki teması "Herkes için sıfır emisyonlu hareketlilik" olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Antik Kent Hasankeyf ilçesinde bir dizi etkinlik düzenledi.
Etkinliklere Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yanı sıra, Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, HİS (Herkes için spor) Batman İl Temsilciliği, antrenörler ve sporcular tam destek verdi.
Tarihi Zeynel Bey Türbesinin önünde Taekwondo, Judo, Masa Tenisi, Eskrim ve paten sporu gösterileri düzenlendi. Uzman antrenörler eşliğinde yapılan etkinliklerde, haftanın önemine vurgu yapıldı.
GÖL VE TARİH MANZARALI ETKİNLİK
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, tüm birimleriyle ‘Avrupa Hareketlilik Haftasını’ kutlamaya başladıklarını belirten İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Petrol Kentinin, tarihi ve gölüyle farklı olduğunu söyledi. İl Müdürü Özperk yaptığı açıklamada; “Avrupa Hareketlilik Haftası kutlu olsun. Bu haftada sporcularımızla, tarihi ve güzel bölgelerimizde etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz. Uzman kadromuzun yanı sıra hafta boyunca, antrenörlerimiz, sporcularımız ve çalışanlarımızla farkındalık yaratmaya devam edeceğiz. ”dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01
- 02
- 03FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 04İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 05“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 06ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN
- 07PETROL MAHALLESİ ESNAFINA ZİYARET
- 08TARIM KREDİ’NİN ALIM KARARI ÜRETİCİYİ UMUTLANDIRDI
- 09“MERETO, BÖLGE TURİZMİNİN YENİ ROTASI OLACAK”
- 10YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 11ŞEHİR GİRİŞLERİ MODERN VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
- 12DEV DEPODA YANGIN
- 13NASIROĞLU, YATIRIM GÜNDEMİNİ CEVDET YILMAZ’A İLETTİ
- 14Büro Memur-Sen’den Başsavcı Barış Arıduru’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
- 15Kur'an kurslarında 2026 Yılı Yaz Kur'an Kursları bugün itibarıyla başladı




Henüz Yorum yok