Hasankeyf’te turizm toplantısı yapıldı
Batman’ın Hasankeyf İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk başkanlığında, Hasankeyf Uygulama Otelinde, yeni dokusuyla açık hava müzesine dönüşen, Hasankeyf’in turizm çehresini değiştiren yeni yerleşim yerinde yerli ve yabancı turistlere en iyi imkânların sunulması ile ilgili bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda; ilçenin tarihi ve kültürel değerlerinin etkin tanıtımı için dron ile alınmış görüntülerine bakılarak, Hasankeyf Çarşısı ve Arkeopark alanının google navigasyon vb. harita uygulamalarında konumlarının doğru bir şekilde işaretlenmesi çalışmaları, Hasankeyf Çarşısı ve Han Binası için yapılması düşünülen yönlendirici tabelaların son durumu, turizme açılacak olan Arkeopark ve Şap Vadisi’nde yürütülen çalışmaların son durumu, ilçeye gelecek misafirlere takdim edilmek üzere ilçenin kültürel ve tarihi özelliklerini içeren hediyelik eşya tasarım ve yapımında gelinen aşamalar hakkında ilgili kurum müdürleri tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu.
Ayrıca yerel halka istihdam sağlaması planlanan, sualtı ve su üstü sportif faaliyetlerle ilgili gelinen son aşamayla alakalı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce bilgilendirmelerde bulunuldu.
Toplantı, 2021 yılı içerisinde ilçede yapılması planlanan projelerin değerlendirilmesiyle son buldu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP'TAN OBJEKTİF'E 13. YIL KUTLAMASI
- 02VALİ CANALP, BEŞİRİ’DE VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 03DİKA’DAN 301 MİLYON TL’YE KADAR DESTEK
- 04TÜRK KIZILAYI GAZZELİLERLE KAHİRE’DE BULUŞTU
- 05224 PARKTA GÜBRELEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
- 06BATMAN’A GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YENİ YATIRIMLAR
- 07PETROLCİTY AVM, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 08BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA RAMAZAN DESTEĞİ
- 09Batman Gıdacılar Ticaret Merkezi esnafı iftarda buluştu
- 10TPAO BATMAN PETROLSPOR ALTYAPISI BURSA’DA PARLADI : U-14’TE 5 MADALYA
- 11TEMA Vakfı Gönüllü Öğretmenleri Grand Hasankeyf Hotel’de buluştu
- 12OBJEKTİF 13. YILINI KUTLUYOR
- 13STK’LAR İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
- 14MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI
- 15VALİ CANALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI




Henüz Yorum yok