
Aynı anda 3 kapalı ameliyat geçiren hasta sağlığına kavuştu
Üç kapalı ameliyatı aynı seansta olan 64 yaşındaki hasta bir gün sonra sağlıklı bir şekilde taburcu oldu. 64 yaşındaki Hanifi Avcı kronik kolesistit (safra kesesi iltihabı) ve bilateral inguinal herni (çift taraflı kasık fıtığı) nedeni ile Batman Bölge Devlet Hastanesinde aynı seansta kapalı yöntemle üç ameliyatı birden oldu. Ertesi gün sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.
Hastanın hem fıtıklarından hem de safra kesesi iltihabından kurtulduğunu belirten Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Ümit Alakuş, "Hastamız defalarca acile başvurmuştu. Kendisini tedavi edebileceğimizi anlattık ve ameliyat korkusunu yendi. Aynı seansta Laparoskopik (kapalı yöntem) olarak hem safra kesesini aldık, hem de TAPP (kapalı fıtık ameliyatı) yöntemi ile her iki büyük fıtığını tamir ettik. Hem fıtıklarından hem de safra kesesi iltihabından kurtuldu. Tüm ameliyat ve anestezi ekibinin özeni ile problemsiz bir ameliyat oldu, kendisine geçmiş olsun diliyoruz." dedi.
Bir anda 3 ameliyat geçirerek sağlığına kavuşan Hanifi Avcı ise şunları söyledi: "3 yıldır sıkıntılar çekiyordum. Diğer hastalıklarım ve yaşım nedeni ile riskli olduğu için ameliyat olmaktan korkuyordum. Dr. Ümit Alakuş hepsini birden kapalı yapabileceğini, ameliyat olmamamın risklerini anlattı. İyi ki ameliyat oldum. Çok şükür sıkıntılarımdan kurtuldum. Doktorumdan ve tüm hastane çalışanlarından Allah (celle celaluhu) razı olsun.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 02KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 03HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 04Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 05ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 06YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 07YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 08AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
- 09RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
- 10ÇİFTÇİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 11İHD, 695.eylemini yaptı
- 12Batman’da yola dökülen madeni yağ ulaşımı aksattı
- 13Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 14BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 15ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
Henüz Yorum yok