Batman’da bin 100 aileye gıda yardımı
İnsani Yardım Derneği (İHH) Batman Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla Batman'da bulunan bin 100 yetim ve ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi yardımında bulundu.
İHH Batman Şube Başkanı Hüseyin Şansi ve dernek üyeleri tarafından yapılan yardımlar dar gelirli aileleri sevindirerek yüzlerini güldürdü.
İHH olarak her zaman mazlumların ve yetimlerin yanında olduklarını aktaran Şansi, Ramazan ayı öncesi yetim, fakir ve muhtaç ailelere bin 100 koli Ramazan paketini ulaştırdıklarını söyledi.

Şansi, “İHH Genel Merkezimizden bize gönderilen bin 100 adet gıda kolisinin il ve ilçe teşkilatımızla beraber yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtım yaptık. Ayrıca buradaki bir hayırsever vatandaşın bağışlamış olduğu 2 ton makarnayı da ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Özellikle Ramazan ayında herkesin evinde bir sıcak aş pişsin istedik.” dedi.

Muhtaçların ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılamanın sevincini yaşadıklarını aktaran Şansi, “Ramazan ayında şunları yapmayı planlamaktayız; yetimlere bir iftar programı yapacağız. Ramazan Bayramı için onlara bayramlık almayı planlamaktayız, kampanyalarını başlattık. Birde Gazze’deki kardeşlerimize Ramazan ayı boyunca bir iftar programı kampanyasını yapacağız. İftar bedeli 10 TL olacaktır. Atatürk Parkı’nın önünde bir stant açacağız, burada yardım kampanyalarımızın duyurularını yapacağız. Bu ay içerisinde yardımlarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 02BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 03Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 04HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 05"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 06KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 07İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 08ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 09EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 10ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 11Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki
- 12BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 13ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 14Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 15Kent Genelindek 175 Ton Atık Toplandı




1 Yorum
Suzanari
11 Ocak 2023