
Batman’da ASKOM toplantısı yapıldı
5. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı saat 10.30’da Batman İl Ambulans Servisi 112 toplantı salonunda Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Siirt illerinin İl Sağlık Müdürü, ASKOM’dan sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcısı, Halk Sağlığı Müdürü, AASH Şube Müdürü,112 Başhekimi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı’nın katılımları ile gerçekleştirildi.
Toplantıda; bölgenin ve illerin nitelikli yatak sayıları, acil hasta sevkleri, detaylı bir şekilde tartışılarak, en yüksek verimin alınması için gerekli planlamaların ivedi bir şekilde hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.
Toplantıda Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan BODAKÇİ, katılım gösteren illere ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Bodakçi, ilin ve bölgenin acil sağlık hizmetleri açısından kalite çıtasının en üst noktalara taşınmasının gerekli olduğunu vurgulayarak, Batman İl Sağlık Müdürlüğü olarak çevre illere gösterilen hassasiyetin artarak devam edeceğini ve aynı zamanda Batman’ın sağlık turizmi ve nitelikli sağlık hizmetleri açısından cazibe merkezi olması açısından planlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edeceklerini belirtti.
Toplantıya katılan çevre illerin sağlık yöneticileri, Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi’ya sürdürülen sağlık politikaları için teşekkürlerini sunarak, Batman’daki sağlık hizmetlerinin sadece Batman için değil tüm bölge illeri için ihtiyaca cevap veren bir hizmet kapısı olduğunu dile getirdiler.
Karar metninin imzalanmasıyla toplantı son buldu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 02Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 03Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 04Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 05Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 06Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 07BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 08BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 09VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 10BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
- 11ETİKET VE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
- 12KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 8.940 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 13BAKAN MEMİŞOĞLU’NDAN BATMAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ
- 14ESKİ EHLİYETLERDE SON GÜN 31 TEMMUZ
- 15AŞIRI SICAKLAR TRAFO PATLATTI
Henüz Yorum yok