
KOSGEB’den imalatçıya destek
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), sadece imalatçıya yönelik geniş kapsamlı yeni bir destek programı başlattı.
KOSGEB tarafından bölgede geleneksel imalat sektörünü kapsayan yüzde 80 oranında destekli 3, 4, 5 ve 6'ncı bölgeler için 200 bin TL hibe ve 400 bin TL’ye kadar faizsiz kredili destek için başvuruların 1 Nisan Cuma günü başladığı açıklandı.
KOSGEB Batman Müdürlüğü tarafından lansman kapsamında destekle ilgili bilgilendirme toplantısının ilki Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.
Destekle ilgili açıklama yapan KOSGEB Müdürü Evren Arıkan, “Ülkemizin lokomotifi konumunda olan kobilerimizin iş geliştirme, markalaşma, kurumsallaşma yolunda atacakları adımlarda yanlarında olmak, onlara güç vermek adına Kobi-Gel proje desteğiyle yola çıktık. İmalat sanayinde faaliyet gösteren, en az 2 çalışanı olan, 2014 ve 2015 bilançolarında net satışı en az 200 bin TL olan ve KOSGEB 2014-2015 kobi bilgi beyannamesi onaylı olan işletmelerimiz desteğe başvuruda bulunabilirler. 6 Mayıs Cuma gününe kadar başvurularımız devam edecek olup şimdiden Batman ilimizde faaliyet gösteren Kobilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YENİ YERLEŞİM ALANLARININ SU SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM
- 02BATMAN’DA 282 DEV PROJE TAKİPTE
- 03Tasarruf Bilinci Kırsala Yayılıyor
- 04GENÇ HASTAYA ÇENE AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 05TPAO’DAN BATMAN’DA 5 MİLYON 280 BİN VARİLLİK PETROL ÜRETİMİ
- 067 AYDA 4 BİN 560 İŞLEM!
- 07HÜDA PAR, GENÇLİK POLİTİKALARINI MASAYA YATIRDI
- 08“GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”
- 09Batman’da Kavurucu Sıcaklara Karşı Soğuk Limonata ve Su Dağıtımı
- 10KÖYLERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
- 11HAK-İŞ, 830 BİNİ AŞKIN ÜYESİYLE BÜYÜYOR
- 12Batman Kuyumculuk’tan yeni yatırım
- 13ŞERZAN KURT ANISINA 15. ÖYKÜ ÖDÜLÜ DÜZENLENİYOR
- 14YEŞİL ALANLAR KAPSAMLI BAKIMDAN GEÇİRİLDİ
- 15YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
Henüz Yorum yok