Tekik : TP’ye Birlikte Sahip Çıkmalıyız.
Batman yayın yapan “Radyo Yüksel” de Mert Atalay’ın sunduğu programa katılan Mustafa Tekik son günlerde gündemden düşmeyen Türkiye Petrollerinin küçültülmesine ilişkin önemli açıklamalar da bulundu.
Petro-İş MYK üyesi Mustafa Tekik RADYO YÜKSEL de katıldığı programda şunları söyledi,” TP’nin yıllardır kendi çatısı altında yürütülen söz konusu işlerin proje bazlı olarak TPIC’e gördürmeye çalışması, büyük bir taşeronlaştırma operasyonudur.
Petrol İş sendikası ve TP işçisi TP’nin zayıflatılmasına ve taşeronlaştırmasına izin vermeyecek, petrolümüze ve TP2ye sahip çıkmaya devam edecektir.
TP’de gündeme getirilen yanlış uygulamaların , giderek bir milli güvenlik sorununa dönüşeceği bilinmelidir.
Ülkemizin son derece hassas bir dönemden geçtiği bu günlerde, stratejik bir faaliyet yürüten TP’yi güçlendiren politikalar izlenmesinin ülkemizi daha güçlü kılacağı unutulmamalıdır” dedi.
Petro-İş MYK üyesi Musataf Tekik şöyle devam etti “Tp ile ilgili görüşme sağlanmış görüşmeye Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman HDP Milletvekili Saadet becerikli ile beraber enerji Bakanlığı müsteşarı Fatih beyle görüşme sağlanmış, girişimlerimiz tüm hızıyla devam edecek.
Birde Batman halkı ve stk’larin TP’ lerine sahip çıkılması gerektiğini bu işin sadece sendikal bir iş olmadığını ayrıca TP den TPIC’e gececek olan işçilerin devlet güvencesi altında olması gerektiğini çünkü TPIC petrol sektöründe ağır iş kolunda olduğundan dolayı işten çıkarılan işçilerin işe alınması gerektiğini söyledi.
Petro-İş MYK üyesi Mustafa Tekik’in “RADYO YÜKSEL” ‘de katıldığı program yoğun talep üzerine TP işçilerinin gece vardiya değişimi saatinde tekrar yayınlandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, BEŞİRİ’DE VATANDAŞLARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 02DİKA’DAN 301 MİLYON TL’YE KADAR DESTEK
- 03TÜRK KIZILAYI GAZZELİLERLE KAHİRE’DE BULUŞTU
- 04224 PARKTA GÜBRELEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
- 05BATMAN’A GENÇLİK VE SPOR ALANINDA YENİ YATIRIMLAR
- 06PETROLCİTY AVM, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 07BELEDİYEDEN ÇÖLYAK HASTALARINA RAMAZAN DESTEĞİ
- 08Batman Gıdacılar Ticaret Merkezi esnafı iftarda buluştu
- 09TPAO BATMAN PETROLSPOR ALTYAPISI BURSA’DA PARLADI : U-14’TE 5 MADALYA
- 10TEMA Vakfı Gönüllü Öğretmenleri Grand Hasankeyf Hotel’de buluştu
- 11OBJEKTİF 13. YILINI KUTLUYOR
- 12STK’LAR İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
- 13MELE MUSTAFA BARZANİ, BATMAN’DA ANILDI
- 14VALİ CANALP, ÇALIŞAN GAZETECİLERİ AĞIRLADI
- 15RAMAZAN SOFRASINDA ASKON BULUŞMASI




Henüz Yorum yok