
6'LI MASADAN ESER YOK
CUMHUR BAŞKANI ERDOĞAN BATMAN'DAN SESLENDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce bir araya gelip 6’lı masayı oluşturanların seçimden sonra darmadağın olduğunu ve şimdi birbirlerinin kuyularını kazdıklarını belirterek, bu seçimde de CHP ile DEM’in aynı şekilde demlendiğini söyledi.

ERDOĞAN, 6’LI MASAYA YÜKLENDİ…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman Valiliği önündeki Turgut Özal Bulvarı Adalet Caddesinden halka hitap etti. Batman ilçeleri ve köylerini selamlayarak konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 ay sonra yeniden Batman’a gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Siyaset arenasına bakıldığında Cumhur ittifakı kararlı bir şekilde devam ederken 6’lı masa yerle bir olduğunu belirten Erdoğan, “Şimdi birbirlerine kurdukları kumpasları gördükçe bizde hicap duyuyoruz. Allah Türkiye’nin yüzüne bakmış da bunlar iktidara gelmemiş. Zaten bunlar da iyi ki kazanmamışız diyorlar. Bunları millete pazarlayanlar, bunların içlerinin boş olduğunu çok iyi biliyorlar. Birileri aynı küstahlığı, aynı milli irade simsarlığını bu seçimde de sürdürüyorlar. CHP ve DEM’li bir avuç dışında kimse bir şey bilmiyor. Milletimize dayatma yapıyorlar. Batmanlı kardeşlerim inanıyorum ki iradelerine ipotek koydurmayacaklardır. Vatandaşlarımız bunlara artık yeter diyecektir. Hiçbir projesi olmayan siyasilere oyunu verip boşa gitmelerini engelleyeceğiz” dedi.
“ŞİMŞEK’E TAM İTİMADIMIZ VAR”
Dünyayı etkileyen enflasyonun Türkiye’yi de olumsuz etkilediğini dile getiren Erdoğan, bunu yenmek için güçlü bir kadro kurduklarını ve bu kadronun başına da Mehmet Şimşek’i getirdiklerini söyledi. Erdoğan, “Eski karanlık günleri kimse geri getiremeyecek. Bölgemizde bu kritik adımları atarken dünyayı etkileyen ve ülkemizi de etkileyen enflasyon meselesini göz ardı etmiyoruz. Güçlü bir kadro kurduk, bu kadronun başında da Batman’ın evladı Mehmet Şimşek var. Mehmet Şimşek’e tam itimadımız var. İnşallah yılın ikinci yarısından sonra göstergeler düzelmeye doğru eğilimde olacaktır. Enflasyon düştükçe ve deprem yükümüz düştükçe bunu daha çok programlı olarak halka destek sunacağız. Biz ne kimlik ne istismar siyaseti yapıyoruz sadece millete hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu amaçla son 21 yılda Batman’a 91 milyar lira yatırım yaptık” diye konuştu.



Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 02MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
- 03Öğrenciler Gazze İçin Kermes Düzenledi
- 04Petrolspor U14 takımı Türkiye 4'ncüsü oldu
- 05BARO’DAN SARIYER TARAFTARINA SUÇ DUYURUSU
- 06TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
- 07İHSAN TAŞ YAPAY ZEKA İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- 08EKMEN; ‘HOLİGANLIĞIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ!’
- 09TEMİZLİK KAMPANYASI HİLAL’DE BAŞLADI
- 10Doyan; ‘Asla kabul edilemez, özür dilemeye davet ediyoruz’
- 11Milletvekili Oduncu’dan Petrolspor’a yapılan ırkçı saldırılara sert tepki
- 12BATMAN - İZMİR UÇUŞLARI BAŞLIYOR
- 13Ramanlı, İluh Mahallesindeki sorunları dinledi
- 14ESNAF ODASI’NDAN EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15MAHALLELİ İSTEDİ, VALİ CANALP TALİMAT VERDİ
Henüz Yorum yok