
AK PARTİ’DEN İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
“GÜZEL VE ZORLU BİR SEÇİM BİZİ BEKLİYOR”
Batman'da AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Parti binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ve çok sayıda partili katıldı.
Gür, 2023 tarihinin bir kırılma noktası olacağını söyledi. Ayrıca burada konuşan Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti’nin Batman'a 20 yıldır önemli yatırımlar kazandırdıklarını ve şehrin her bölgesinde yatırımları olduğunu söyledi. AK Parti’nin 20 yılda her alanda Türkiye’yi büyüttüğüne değinen Özdemir, '' Batman'ın her karesine AK Parti aile fertleri olarak, her gittiğimiz noktada anlatacağınız yatırımlarımız var. Yüzümüzün akı yatırımlarımız var. Biz yaptıklarımızla, eserlerimizle övünüyoruz. Yaptıklarımız ortada'' dedi.
SEÇİME KADAR YOĞUN ÇALIŞMA
İl Başkanı A. Akif Gür ise Türkiye’nin tüm dünya tarafından takdir edildiğini ve büyümeye devam ettiği hakkında bilgi verdi. Başkan Gür “ Türkiye’nin geldiği noktaya bakıldığı zaman bugün özellikle Rusya Ukrayna savaşında Türkiye’nin aldığı pozisyonu tüm dünya tarafından takdir edildiğini görüyoruz. Türkiye yoluna devam ediyor. Büyümesine, ekonomisini büyütmesine devam ediyor. Seçimlere kadar çok çalışmamız gerekiyor” dedi. Gür, sözlerini şöyle sürdürdü: "2023 kırılma noktası ve 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz için bu kadronun iktidarda olması gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın halen yapacağı çok işler var bizimde yürüyeceğimiz çok yolumuz var. Güzel ve zorlu bir seçim bizi bekliyor, karşımızdaki guruhun ekonomik olsun, demokratik olsun hatta mühendislik olsun herhangi bir proje getirdiğini göremiyoruz. Batman'a ve Türkiye'ye sanki bir şey yapılmamış, dünya siyaseti sanki evrilmemiş artık Türkiye'nin sözü geçmiyormuş gibi algılarla hareket etmeye çalışıyorlar. Allah’ın izni ile başarılı olamayacaklar”
.jpg)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 02İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 03DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 04DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 05BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 06HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 07BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 08MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
- 09Öğrenciler Gazze İçin Kermes Düzenledi
- 10Petrolspor U14 takımı Türkiye 4'ncüsü oldu
- 11BARO’DAN SARIYER TARAFTARINA SUÇ DUYURUSU
- 12TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
- 13İHSAN TAŞ YAPAY ZEKA İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- 14EKMEN; ‘HOLİGANLIĞIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ!’
- 15TEMİZLİK KAMPANYASI HİLAL’DE BAŞLADI
Henüz Yorum yok