
HDP KONGRE SÜRECİNDE
HDP KONGREYE GİDİYOR
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman İl Örgütü, “HDP’liyiz her yerdeyiz. Şimdi HDP zamanı” şiarıyla önümüzdeki 2 ay içerisinde düzenleyecekleri 4’üncü olağan kongreleri için il binasında açıklama yaptı.
Açıklamaya HDP Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, Özgür Kadın Hareketi (Tevgera Jinên Azad-TJA), Barış Anneleri Meclisi ve çok sayıda kişi katıldı. Kongre Komisyon Sözcüsü Hatice Taş, parti tüzüğü ve demokratik işleyişi esas alarak kongre hazırlık komisyonunu oluşturdukların belirterek, 15 kişiden oluşan bir Kongre Seçim Komisyonu belirlendiğini söyledi. Komisyonun bir çalışma planı hazırladığını belirten Taş, bu plan doğrultusunda halkla, sivil toplum örgütleri ve bir çok kesim ile görüşeceklerini aktardı. Taş, çalışmaların, şeffaf, halkın değerlerine sahip çıkan, halkla iç içe olan, halkı anlayan bir yönetim açığa çıkarana kadar devam edeceğini söyledi.
KONGREYE KATILIM ÇAĞRISI
Kongreye katılım çağrısı yapan Taş, “Bugünden itibaren HDP'nin il yönetiminde yer almak isteyen, kendisini bu göreve özveri ile katabileceklerine inanan ve gerçekten bu sürece cevap olacak arkadaşların, il komisyonuna başvurularını kabul edeceğiz. Tüm Batman halkını kongremize, partimize sahip çıkarak direnişi ve mücadeleyi yükseltmeye çağırıyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01FERİDUN YENİ TURNUVASI REKOR KATILIMLA BAŞLIYOR
- 02“Antalya’ya direk uçuşlar başlatılmalı”
- 03VALİ CANALP, İL MÜFTÜSÜ VE KIZILAY ŞUBE BAŞKANINI KABUL ETTİ
- 04BATMAN GİRİŞİNE YENİ BİR PETROL ANITI
- 05GÜLTEPE ADEM, HİZMETE AÇILDI
- 06 BATMAN ÜRETİM VE LOJİSTİK ÜSSÜ OLACAK
- 07Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesinden eğitime katkı
- 08“TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE, EKONOMİK BÜYÜMENİN ÖNÜNÜ AÇACAK”
- 09Başkan Durmaz’dan ‘Engelliler Haftası’ mesajı
- 10“KARDEŞLİĞİN HARCINA DÖKÜLEN HER EMEK TAKDİR EDİLİR”
- 11REKTÖR DEMİR , HEDEFLERİNİ VE PROJELERİNİ ANLATTI
- 12İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 13TEKİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- 14EĞİTİM SEN, “ÜZÜNTÜ VE ÖFKE İÇERİSİNDEYİZ”
- 15UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
Henüz Yorum yok