
KİTAP FUARI KAPILARINI AÇIYOR
7. Kitap fuarı açılıyor
Batman Valiliği tarafından 7'ncisi düzenlenecek olKitapseverlerin merakla beklediği Batman 7. Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali 25 Ekim’de başlıyor.
“En iyisi okumak” mottosuyla gerçekleşen fuar bu yıl da edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda ünlü ismi ağırlıyor. Fuarın ana temalarından biri de Gazze’de yaşanan insanlık dramı olacak. Kitapseverler, Batman Valiliğinin düzenlediği organizasyonda on binlerce farklı esere ulaşmanın yanında, edebiyat ve düşünce dünyasından çok sayıda ünlü isimle bir araya gelme fırsatı da yakalayacak.
"BATMAN HALKI SAHİPLENDİ"
Batman Valisi Ekrem Canalp, “Bu yıl 7’ncisini düzenlediğimiz Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali, şehrimizde gerçekleşen ve geleneksel hale gelen en önemli organizasyonlar arasında. Bizi en fazla mutlu eden gencinden yaşlısına tüm Batman halkının bu tip organizasyonları sahiplenmesi. Kitap fuarına katılan ziyaretçi sayısı her yıl artarak katlandı. Bu yıl da yine her yaştan insanımıza hitap edecek etkinliklerle Batmanlı hemşerilerimize dolu dolu bir 10 gün daha yaşatacağız” dedi. “En iyisi okumak” mottosuyla eğitim çağındaki çocuklara ve gençlere mesaj verdiklerinin altını çizen Canalp, “Çocuklarımızın kitaplarla buluşmasını önemsiyoruz. Çocuklarımızı fuar alanında sürprizler de bekliyor. Günün farklı saatlerinde çocuklarımızın eğlenceli zaman geçirebileceği oyundan tiyatro gösterilerine çok sayıda farklı etkinlik düzenlenecek” diye konuştu.an Kitap Fuarı ve Kültür Sanat Festivali 25 Ekim 2024 Cuma günü kapılarını kitapseverlere açıyor. Batman Valiliği önünde açılacak Festival 3 Kasım 2024 tarihine kadar açık kalacak.

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MEZARLIKLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 02AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 03NEVİZADE CAFE RESTAURANT AÇILDI
- 04Baytar, “Kayıplarımızın failleri bulunsun ve yargılansın”
- 05LOKUM ÜRETİM TESİSİ HİZMETE AÇILDI
- 06SOYSAL VE TUNÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 07SAÇ EKİMİ YAPACAKLARA UYARI !
- 08KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 09Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 10MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 1150 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 12REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 13BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 14Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 15BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
Henüz Yorum yok