
Kızılay Batman Şubesi Deprem bölgesinde
Türk Kızılayı Batman Şube Başkanı Ali TEZDİĞ, beraberinde gönüllü gençler ile birlikte Adıyaman'nın Samsat ilçesinde meydana gelen deprem faciası bölgesinde vatandaşlara hizmet ediyorlar.
Perşembe günü Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremin ardından Türk Kızılayı Batman Şube Başkanı Ali TEZDİĞ ve beraberinde gönüllü gençlerle birlikte deprem bölgesine intikal etti.
Başkan TEZDİĞ, beraberindeki gönüllüler ile birlikte mahalleleri tek tek gezip vatandaşlara yemek ve su dağıtırken, kaymakamlık bahçesinde de ikram aracı ile vatandaşlara çay ikramlarında bulundu.
Deprem bölgesine gelen Başbakan Yardımcısı Sayın Veysi KAYNAK, Meclis Başkan Vekili Ahmet AYDIN ve Adıyaman Valisi Abdullah ERİN'e Türk Kızılayı’nın afet bölgesinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi veren başkan TEZDİĞ, meydana gelen depremin hemen ardından Türk Kızılayı ekiplerinin afet bölgesine intikal edip çalışmaların kısa süre içinde başlatıldığını söyledi.
Meydana gelen depremin en sevindirici yanının can kaybı olmamasını belirten başkan TEZDİĞ, şöyle konuştu;
“Adıyaman’a bağlı Samsat ilçemizde meydana gelen depremin hemen ardından Türk Kızılay ekipleri bölgeye sevk edildi. Tabi bizde Türk Kızılayı Batman şubesi olarak meydana gelen doğal afette vatandaşımızı bu zor günlerinde yalnız bırakmamak adına gönüllü gençlerimiz ile birlikte ilk gün itibarıyla ilçeye gelip vatandaşa hizmet vermeye başladık. Gönüllülerimizle birlikte mahalleleri tek tek gezip olumsuz hava şartlarına rağmen yemek ve su dağıtımını yaparak vatandaşımıza hizmet götürdük.”
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
- 02FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
- 03Temmuz Ayında Elektrik Tüketiminde Rekor Artış
- 04Çarşı Pazarda Kışlık Bereketi: Vatandaş Kurutmalık Alışverişine Yöneldi
- 05Zabıtadan Dilencilere ve Işıkta Satış Yapan Çocuklara Sıkı Denetim
- 06Sason’da Ulaşım Rahatlıyor: Gölbaşı Mezrasına Güvenli ve Konforlu Yol
- 07YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 08Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 09BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
- 10BELEDİYEDEN TAPU HİSSE ORTAKLARINA ÖZEL ÇAĞRI
- 11MEMUR-SEN’DEN TOPLU SÖZLEŞME ÖNCESİ UYARI
- 12EĞİTİMDE YENİ VİZYON: "MESLEKİ TEKNİK ORTAOKULLAR" MODELİNE VURGU
- 13Ekmen, “Komisyonun gündemi herkes için adalet ve demokrasi olmalı”
- 14“YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN ORMANLAR ŞART”
- 15FEN İŞLERİ EKİPLERİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
Henüz Yorum yok